Real Madrid
vs
Sevilla
La Liga runde 35
Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid
09/05/2021
00:00
Strive Sport
Kamprapporter

Real Madrid 0-0 Real Betis

Real Madrid 0-0 Real Betis
Estadio Alfredo Di Stéfano
LaLiga Santander, runde 32
Lørdag 24.april, kl:21.00

Det ble en flott midtuke-kamp hvor ti svært effektive minutter fra Los Blancos førte til tre scoringer, og tre nye poeng. Lørdag kveld stod omsider en ny motstander på motsatt banehalvdel da Real Betis gjestet Estadio Alfredo Di Stéfano. Kun et tap på de ni foregående, og fire uavgjort på rad var fasiten til de hvite og grønne før møtet med Los Blancos, mens de hvitkledde på sin side ikke har tapt siden slutten av januar. Det var et særdeles viktig oppgjør som ventet, hvor Real Madrid kjemper om tittelen i ligaen, og Real Betis kjemper for å sikre plassen i Europaleague.

Real Madrid: Courtois – Carvajal (Odriozola 68′), Varane, Militão, Nacho – Modric (Blanco 77′), Casemiro, Isco (Marcelo 68′) – Rodrygo (Vinícius Júnior 59′), Benzema, Asensio (Hazard 77′)

Real Betis: Bravo – Emerson, Mandi, Ruiz, Miranda – Rodriguez, Guardado (Akouokou 88′) – Joaquin (Ruibal 59′), Canales, Lainez (Juanmi 80′) – Iglesias (Moron 80′)

DE UTVALGTE: Zinedine Zidane valgte følgende elleve fra start lørdag kveld.

Sjansefattig

Det var en svært rolig åpning på den første omgang, hvor den første halvsjansen ikke ble skapt før klokka passerte kvarteret. Marco Asensio var spilleren som kom til avslutning, men forsøket endte til side for mål. Et par minutter senere fikk Real Madrid frispark på hjørnet av 16-meteren, hvor Isco testet lykken, men forsøket endte en meter over mål. Ved halvspilt omgang kombinerte Rodrygo og Benzema hvor førstnevnte kom til avslutning, men forsøket ble blokkert. Benzema plukket opp ballen, gjorde noen finter og fikk tid til å avslutte, men Bravo reddet avslutningen i korthjørnet.

Like før halvtimen skapte Real Madrid et par halvsjanser til, hvor Benzema igjen kom seg i posisjon, men denne gangen la han inn mot Isco, og midtbanespillerne stusset forsøket utenfor lengste stolpe. Et lite minutt senere angrep Los Blancos fra den høyre siden, hvor Asensio trakk seg inn i banen og skjøt et innlegg mot Rodrygo, men kantspilleren nådde ikke helt frem. Gjestene kontret umiddelbart motsatt vei, og Canales kom til avslutning fra 18 meter, men forsøket endte like utenfor nærmeste stolpe. Flere sjanser ble det ikke, og det stod 0-0 til pause.

Poengdeling

Drøyt fem minutter ut i den andre omgangen sendte kantspiller Lainez ballen inn i boksen mot Mandi, og forsvaret satte hodet til ballen, men Courtois reddet. Los Blancos satte hurtig i gang, hvor Asensio førte med seg ballen fremover, og avsluttet fra 30 meter, men forsøket endte rett i klypene på Bravo. Et lite minutt senere kom Rodrygo frem på den høyre siden, og unggutten sendte en mellomting mellom et innlegg og et skudd i tverrliggeren. Det bølget frem og tilbake nå, og gjestene var de neste frempå hvor de kontret fremover fire mot tre, men Lainez valgte å stole på seg selv, og blåste ballen langt utenfor mål.

En time ut i oppgjøret var Real Betis på farten igjen, og denne gang var det Guido Rodriguez som spaserte forbi Militão, og kom til avslutning fra god posisjon, men forsøket endte midt på Courtois. Fem minutter senere fikk de en enda større sjanse da Borja Iglesias ble spilt opp i feltet, med kun Courtois foran seg, men belgieren var aggressiv og stormet ut, slik at avslutningen ble stoppet. Et par minutter senere tok Real Madrid et hurtig innkast, og Modric mottok ballen på tjue meter uten press, hvor han sendte ballen mot hjørnet, men Bravo var trygg og reddet.

RENT BUR: Thibaut Courtois holdt nok en gang buret rent, og her reddet han i duellen mot Borja Iglesias.

Tjue minutter før full tid kombinerte Real Madrid flott, og hurtig hvor Odriozola mottok ballen på siden før han fant Marcelo i mellomrommet, men avslutningen endte langt til side for mål. Et kvarter før full tid kom Canales til avslutning, men forsøket endte til side for mål. Noen sekunder senere var det Casemiro som kom til avslutning, men også hans skudd endte utenfor mål. Kort tid etter dette dro Vinícius Júnior seg fremover i banen, helt fra egen banehalvdel og inn i gjestene sin 16-meter, hvor han fintet vekk en forsvaret og kom til skudd, men avslutningen ble for svak. Dermed endte det 0-0 på Alfredo Di Stéfano lørdag kveld.

Spillervurderinger:

Thibaut Courtois (6): Holder nok en gang buret rent, og det for tredje kamp på rad i LaLiga, fjerde kamp totalt med Champions League. Får tre skudd på seg, og alle sammen kommer omtrent rett på. Har flere gode igangsettinger, og er trygg med ballen.

Dani Carvajal (6 BB): Virket til å få blåst vekk rusten med de minuttene han fikk forrige kamp. Er langt mer på i lørdagens kamp, og viser frem en av sine merkevarer med et flott innlegg i første omgang. Real Madrid klarer riktignok ikke å utnytte det gode innlegget. Defensivt har han full kontroll, og slipper ikke til noe som helst på sin side. Banens beste for Los Blancos.

Raphaël Varane (5): Spiller trygt og godt, og slipper ikke til mye defensivt. Bommer i kommunikasjonen ved enkelte anledninger med Militão, og muligens ligger de med litt for stor avstand til tider. Med unntak av et par sjanser så har han god kontroll sammen med resten av forsvaret, og spiller en godkjent kamp.

Eder Militão (5): Som nevnte overfor så har de relativt god kontroll defensivt, men det må nevnes at han slipper Rodriguez alt for lett forbi ved en anledning. Muligens svikter det litt i kommunikasjonen, for han bommer enkelte ganger med posisjoneringen. Spiller helt ok.

Nacho Fernández (5): Ingen stor kamp på back, spesielt offensivt hvor han omtrent ikke bidrar i det hele tatt. Defensivt har han omsider god kontroll, og slipper ikke til spesielt stort. Blir spennende å se om han får rollen som back eller midtstopper på tirsdag.

Luka Modric (5): Blir en kamp helt på det jevne for kroaten. Sliter med å involvere seg i spillet offensivt, og defensivt blir han løpende litt imellom uten å påvirke spesielt mye. Har en avslutning, men den reddes av Bravo. Virker litt sliten etter mange kamper på kort tid, og muligens burde han fått hvile, men troppen er tynn for tiden.

Carlos Casemiro (6): Jobber iherdig defensivt, hvor han bryter baller og takler i viktige situasjoner. Involverer seg også en del offensivt, hvor han kommer på løp, og skaper kombinasjoner utenfor 16-meteren. Som vanlig er han også særdeles god i luftrommet, hvor han stanger unna defensivt og bidrar positivt offensivt.

Isco Alarcón (6): Den av de på midten som bidrar mest med tanke på flyt i spillet, og forflytning av ball fra side til side. Har noen gode bevegelser, og skaper noen gode kombinasjoner. Bommer fullstendig med det ene frisparket han tar, men alt i alt gjør han en godkjent kamp.

Marco Asensio (4): Kommer ikke veldig mange bidrag fra spanjolen på kanten. Varierer mellom å ligge på venstre og på høyre, men dessverre så fungerer det ikke spesielt godt på noen av sidene. Har et par avslutninger, men ingen av de utfordrer Bravo nevneverdig.

Karim Benzema (5): Skaper en rekke gode kombinasjoner, og er som alltid viktig i angrepsspillet, spesielt oppbyggingen. Jobber hardt hele kampen, og kommer til et par avslutninger, men ingen av de utfordrer Bravo spesielt mye. En kamp helt på det jevne.

Rodrygo Goes (4): Får det ikke helt til å stemme for tiden, og virker fortsatt til å mangle selvtillit. Har et par kombinasjoner som er flotte, og kommer til en hybrid-versjon av et skudd og et innlegg som ender i tverrliggeren. Byttes ut like før timen ble passert.

Innbytterne:

Vinícius Júnior (5): Har et par gode løp, og viser frem god nær-teknikk ved enkelte anledninger. Kommer til en god sjanse hvor han løper fra egen banehalvdel og hele veien inn i 16-meteren, men avslutningen blir for svak. Spiller nok fra start på tirsdag.

Álvaro Odriozola (5): Gjør en ok figur den tiden han er på banen. Løpsvillig som vanlig, og kommer til et god innlegg som Marcelo kaster bort. Virker til å ha noe mer selvtillit etter å ha fått noen kamper på baken.

Marcelo Vieira (5): Et helt middelmådig innhopp. Kommer til en sjanse, men blåser skuddet utenfor. Defensivt har han ok kontroll, uten at han utfordres nevneverdig.

Antonio Blanco (N/A): Spiller for kort tid til å få noen vurdering.

Eden Hazard (N/A): Spiller for kort tid til å få noen vurdering.

Hva er dine tanker etter oppgjøret? 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.