William Gromstads spesialer

Reaksjoner etter kamp

Lørdag kveld spilte Real Madrid en meget skuffende kamp i Pamplona, som endte 0-0 mot et Osasuna-lag som ikke imponerer denne sesongen. Det var uroligheter i forkant av kampen da Madrid-laget brukte mange timer på å lette med flyet, grunnet store snømengder. Samtidig ønsker Real Madrid å spille kampen tidligere på dagen, ettersom det var meldt kraftig snøvær fra klokken 17 i Pamplona, men de fikk ikke viljen sin.

Zinedine Zidane er vanligvis en behersket mann, men etter kampen var tonen en ganske annen enn den pleier. Han mener nemlig at kampen ikke burde vært spilt. Han sier at «vi håndterte det dårlig, men vi gjorde det vi kunne på banen». Han mener at «det ikke var en fotballkamp», at «den burde vært utsatt», og at «forholdene var for dårlige». Treneren legger også til at de ikke vet når de kan dra tilbake til Madrid.

Courtois var i stor grad enig med Zidane, og sier at «det ikke er bra det La Liga gjør med oss. Vi vet hvordan forholdene var og vi klarte å spille». Keeperen likte dårlig at de måtte ta av på en isete flystripe for å spille, og nå heller ikke vet når de kommer hjem, og sier at «vi er mennesker, ikke et show. Vi gjorde som de ville, for hvis vi ikke dro til Pamplona, hadde de trukket tre poeng fra oss, men jeg synes ikke det er trygt. Vi er ikke dukker som alltid må spille».

SKØYTEBANE: Vanskelige spilleforhold for begge lag.

Banen var dårlig i går, men det er tross alt helt likt for begge lag, så det er ingen unnskyldning. Vi ser flere og flere spillere som går kraftig ut mot måten spillerne behandles av forbundene rundt omkring i verden. I dette enkelttilfellet kan det virke som om de har et poeng, for spillerne bruker allerede mer enn nok tid borte fra familie og venner for å være «på jobb» med laget. Når de attpåtil ikke føler seg trygge på reisen eller vet hvor lenge de må bli borte, begynner det å grense til rovdrift. Igjen, det er ingen unnskyldning for å ikke slå Osasuna, men fotballspillere burde kunne fokusere på fotball, og ikke logistikk og andre utenomsportslige utfordringer.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.