Cantera

Raúl med positiv Covid-19 test

Castilla-manager Raúl Gonzalez har dessverre testet positivt for Covid-19 ifølge Marca og kan dermed ikke styre sitt mannskap fra sidelinjen mot Getafe B.

 

Madrid-avisen rapporterer at til tross for sterke protokoller for å hindre at viruset påvirker teamet, viser det seg som en utfordrende kamp for reservelaget. Så langt denne sesongen har fem Castilla-kamper blitt suspendert grunnet Covid-19, men kun to av disse kampene har blitt avlyst grunnet smitte i Castilla-troppen.

Raúl har klart å unngå å fange viruset en god stund og tilbrakte en rolig jul på Lanzarote, men den positive testen var det siste Castilla trengte etter en veldig tøff start på det nye året. Det gjenstår nå å se om kampen mot Getafe B spilles som planlagt eller om Castilla får sin sjette kamp utsatt denne sesongen. Hvis kampen spilles, vil man anta at Castilla-assistenttrener Alberto Garrido, vil styre laget fra sidelinjen.

Castilla har faktisk ikke spilt kamp siden seier i byderbyet mot Atlético Madrid B i desember, men før det sto laget med tre strake uavgjort i sin gruppe av Segunda División B og tiltross varierende prestasjoner befinner Castilla seg på en brukbar fjerdeplass på tabellen.

SJEF: Real Madrid-legende Raúl instruerer sine unggutter i kampens hete.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.