Site icon Real Madrid Norge

Raul leder Juvenil A til kvartfinale i UEFA Youth League

Real Madrid Juvenil A vant 3-1 mot Juventus sitt, og skal dermed spille kvartfinale i UEFA Youth League. Etter bare to minutter tok Juve ledelsen etter en tabbe i Real Madrid-forsvaret, Jordi Martin ble utvist ti minutter senere, og Los Blancos fikk mildt sagt en dårlig start på kampen, men Rauls gutter skulle slå sterkere tilbake. Da rundt en halvtime var spilt, sørget Arribas og Dotor for to mål på tre minutter for Real, og kampen var snudd. Dette var både Arribas’ og Dotors andre mål i turneringen. Juventus spilte seg inn i kampen igjen, men så scoret Juanmi Latasa slik at stillingen ble 3-1, et resultat som sto kampen ut. Dette var Rauls debut i UEFA Youth League, og Inter er neste hinder på veien til suksess.

Raul ledet laget til en sterk seier i sin debut i UEFA Youth League.

Spesielt Antonio Blanco imponerte for Real Madrid. Den 20 år gamle midtbanespilleren jobbet iherdig for å utjevne Juves numeriske fordel, og lyktes også i stor grad med dette. Denne sesongen har han spilt 25 kamper, hvorav 23 har vært for Castilla på tredje nivå i spansk fotball, og står med en scoring og to mål. Han har vært i Real Madrid siden 2013, og var med på å vinne U19-EM for det spanske landslaget i fjor. Dersom han fortsetter den gode utviklingen, er det kanskje ikke så lenge til han får sjansen på A-laget. Forøvrig er Zidanes sønn, Theo Zidane, også en del av Juvenil A, men han var ikke involvert mot Juventus.