Cantera

Raúl blir ny Castilla-sjef

Klubblegenden Raúl tar over jobben som Real Madrid Castilla-sjef neste sesong.

Etter at Santiago Solari fikk jobben som a-lagstrener for Real Madrid tilbake i oktober så tok akademi-sjef José Manual Díaz over som Castilla-leder. Til tross for gode resultater og playoff-plass så var det svært lite sannsynlig at Díaz skulle fortsette som øverste leder for andrelaget til Real Madrid. Dette er fordi at akademi-sjef José Manuel Díaz heller foretrekker å være nettopp sjef for akademiet enn hovedtrener for Real Madrid Castilla. Ryktene har gått om at det var en av de virkelig store Real Madrid-legendene, Raúl, som skulle ta over stafettpinnen, og nå har dette blitt bekreftet i en pressemelding av Real Madrid.

Raúl González Blanco kommer til å lede Castilla neste sesong. Raúl, som denne sesongen har vært trener for Cadete B og Juvenil B, tar fatt på en ny profesjonell etappe i Real Madrid.

Raúl, Real Madrid-legende, spilte for førstelaget i 16 sesonger, hvor han vant 3 Champions League-trofeer, 2 FIFA Club World Cup-trofeet, 1 europeisk supercup, 6 LaLiga og 4 Supercopa de España-trofeer.

Som nevnt så har Raúl ledet to akademi-lag i Real Madrid denne sesongen, og for ikke mange ukene siden mottok han sin UEFA Pro trenerlisens, sammen med blant annet Xabi Alonso, som neste sesong skal trene Real Sociedads andrelag etter å ha trent Real Madrids Cadete A denne sesongen. Basert på den tidligere Real Madrid kapteinens uttalelser kommer Real Madrid Castilla til å spille en offensiv og underholdende fotball neste sesong, og det blir spesielt spennende å se hvordan Raúl kommer til å bruke det japanske stortalentet Take Kubo neste sesong!

Legg inn en kommentar