Cádiz
vs
Real Madrid
La Liga runde 32
Ramón de Carranza, Cádiz
21/04/2021
22:00
Strive Sport
Nyheter

Ramos og Hazard tilbake for fullt

Gode nyheter fra Valdebebas: Sergio Ramos og Eden Hazard trente for fullt.

Onsdag formiddag var endelig Sergio Ramos tilbake for fullt på trening igjen. 34-åringen har hatt en trøblete sesong preget av skader og støy vedrørende hans kontrakt med klubben. 6. februar måtte Real Madrid-kapteinen under kniven for å gjennomgå en kneoperasjon. De første rapportene etter operasjonen var at han måtte belage seg på flere måneder på sidelinjen.

Litt over en måned senere er han altså tilbake. De siste ukene har han daglig servert fansen videoer fra opptreningsfasen, og den siste uken har han trent alternativt, før han i dag var med for fullt sammen med sine lagkamerater. Hans retur kommer på et beleilig tidspunkt for både ham og Real Madrid, som går inn i en avgjørende periode i LaLiga og Champions League.

TILBAKE: Sergio Ramos gjennomførte i dag sin første trening med sine lagkamerater siden kneoperasjonen 9. februar.

9. januar er sist kapteinen var på banen i LaLiga da Real Madrid spilte 0-0 borte mot Osasuna. Det er ventet at han vil få spilletid på lørdag mot Elche, noe som betyr at han etter alt å dømme går rett inn i startelleveren neste uke når returoppgjøret mot Atalanta venter. Ifølge spansk media er det også bare spørsmål om tid før han og klubben skal bestemme seg for  midtstopperens framtid.

En annen som også trente for fullt i dag er Eden Hazard. Belgieren måtte ut med en muskelskade etter 60 minutter mot Levante 30. januar. I utgangspunktet skulle han returnert tidligere, men skaden har tatt lengre tid å heles enn først antatt. Hvis 30-åringen nå klarer å holde seg skadefri resten av sesongen, blir han fort en avgjørende brikke for et lag som sliter offensivt.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.