Intervjuer

Pochettino: PSG har kvaliteten til å slå Real Madrid

Etter litt om og men i trekningen er det omsider PSG som blir Real Madrids motstander i sluttspillet. PSG-trener Mauricio Pochettino er positiv til at PSG kan klare seg bra.

-Det vil bli en tøff kamp siden de er et lag med en stor trener og bra spillere. Vi møter selveste Real Madrid som er vant til å vinne Champions League, et lag med historie og erfaring. Det er helt klart at det blir en tøff kamp.

Etter litt rot i trekningen blir altså PSG Real Madrid sin motstander i første sluttspill-kamp. Det betyr et gjensyn med Sergio Ramos og et møte med, bare kanskje, en fremtidig Real Madrid spiller. Både Real Madrid og PSG har godt grep om ligaen så langt, men Pochettino hevder alle muligheter er åpne.

-Kampen er i februar, så nåværende form er ikke så viktig. Det viktigste er å være i form til februar og evaluere hver spiller individuelt. Det er alltid flaks når det kommer til form. Skader kan påvirke laget, så det er flere faktorer som spiller inn.

Argentineren har i hvert fall troen på at PSG kan gå videre.

-Selvfølgelig har vi selvtilliten. Vi har et godt med lag med spillere med mye talent. Jeg har ingen tvil om at vi går inn i kampen med masse selvtillit. Vi har nok kvalitet til å gå videre i turneringen. Det er vårt klare mål.

Avspark er i februar. Hvem tror du går videre?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.