Nyheter

Oversikt over kontraktssituasjonen i klubben

De siste månedene har det daglig svirret rykter om exit for flere av Real Madrid-spillerne. Sergio Ramos er naturlig nok navnet som har blitt mest nevnt, men det er også flere andre spillere som er på utgående kontrakt, eller har halvannet år igjen av kontrakten sin – noe som gjør at klubben kan bli tvunget til å selge i sommer for å få penger igjen for spillerne.

Sergio Ramos – 30.06.2021

Real Madrid-kapteinen har nettopp vært under kniven for å rette opp problemer med kneet og vil holdes ute av spill i opptil to måneder. For hver eneste dag som går øker sjansen for at 34-åringen ikke spiller i hvitt neste sesong. Klubben ønsker å forlenge kontrakten hans, men penger er det som gjør at partene ikke har kommet til enighet.

Paris Saint-Germain og Manchester United er klubber som har blitt nevnt i forbindelse med en «gratisovergang» for spanjolen. Ramos har de siste dagene satt press på Real Madrid i form av at han har liket innlegg, som viser hans misnøye med behandlingen han har fått av Florentino Pérez. Per dags dato ser det mørkt ut med tanke på hans framtid i den spanske hovedstaden.

Lucas Vazquez – 30.06.2021

Lucas Vazquez er for øyeblikket ute med en liten skade, men har denne sesongen vært en av Zidanes mest betrodde menn. Ifølge flere spanske medier fikk han for en liten måned siden et tilbud om forlengelse av kontrakten, men skal ikke ha vært fornøyd med betingelsene. Han tjener nemlig langt mindre enn mange av hans lagkamerater som ikke har en like stor rolle på laget.

Zidane vil visstnok veldig gjerne ha med 29-åringen videre, mens de høye herrene i klubben mener at han tar opp spilletiden til de yngre spillerne, og at tiden er inne for å gi slipp på en lojal soldat. Det gjenstår å se hvor hans framtid ligger.

I tillegg til Sergio Ramos og Lucas Vazquez er også Luka Modric i utgangspunktet på utgående kontrakt. Men MARCA hevder at hans kontrakt med klubben har blitt forlenget, men at bekreftelsen enda ikke har kommet.

Vi går nå videre til neste pulje, som består av de spillerne som har halvannet år igjen av kontraktene sine. Seks spillere i dagens stall sitter på kontrakter som går ut sommeren 2022. Hvis klubben får signaler om at noen av de ikke ønsker å forlenge, så bør man prøve å selge dem i sommer slik at man sitter igjen med noen kroner, og unngår en situasjon som ligner på Sergio Ramos sin.

Karim Benzema – 30.06.2022

Toppscoreren er en av seks spillere som har halvannet år igjen av kontrakten sin med Real Madrid. Franskmannen har vært i klubben siden 2009, og har de siste sesongen nærmest vært et helt angrep alene. MARCA skriver i dag at han er i tenkeboksen hva angår en forlengelse av kontrakten. Benzema kommer til å nærme seg 35 år når kontrakten går ut, og avisen hevder at han kun ønsker å forlenge dersom han er overbevist om at han klarer å prestere på det høyeste nivået.

Olympique Lyon i Frankrike har aldri lagt skjul på de ønsker å hente Benzema tilbake på et tidspunkt.

Marcelo – 30.06.2022

Det har vært et par blytunge sesonger for Marcelo, som sliter med å levere på det nivået han gjorde da Real Madrid vant tre Champions League-titler på rad. Krølltoppen blir 33 år i mai, og med unntak av en oppløftende kamp sist mot Getafe, har han levert på et veldig svakt nivå de gangene han har spilt. Han får etter all sannsynlighet ingen ny kontrakt i klubben.

Det store spørsmålet er hva som skjer med Marcelo i sommer. Real Madrid har allerede Ferland Mendy i stallen, i tillegg til at David Alaba etter all sannsynlighet blir Real Madrid-spiller fra og med neste sesong. Det er også et par talentfulle venstrebacker i klubbens system – som Miguel Gutierrez. Marcelo er nok per dags dato en spilleren klubben ønsker å bli kvitt.

Nacho Fernandez – 30.06.2022

«Poteten» har vært definisjonen på lojalitet for Real Madrid. Han har holdt seg til Los Blancos i hele karrieren, og selv om han har hatt mange tilbud fra andre lag, har det vært Real Madrid eller ingenting for 31-åringen. Han har aldri vært fast i klubben, men har alltid levert varene når han har fått sjansen i andres skadefravær.

Det har ikke vært noe snakk om hva framtiden bringer for Nacho, men det er nok mange klubber som kan tenke seg en spiller av hans kaliber og erfaring. En spiller som alltid gir alt. Det er lite sannsynlig at han får en ny kontrakt i klubben.

Isco – 30.06.2022

Isco har falt langt bak i køen om spilletid, og forsøkte aktivt å finne seg en ny klubb i januar – uten hell. 28-åringen har flere gode år foran seg, men det er åpenbart at han trenger et miljøskifte og noe nytt for å få fart på karrieren sin igjen. Han har stagnert veldig de siste sesongene i Real Madrid, og har blitt en skygge av den spilleren han var under Zidanes første periode som trener i klubben.

Dette er nok en av de første spillerne som forlater Real Madrid i sommer. Spørsmålet er bare; hvem betaler for Isco?

Dani Carvajal – 30.06.2022

Høyrebacken er en vassekte Madridista og nærmer seg 300 kamper for Real Madrid. 29-åringen er uerstattelig for klubben og de siste dagene har det vært snakk om at han ikke er langt unna å bli belønnet med en ny kontrakt. Det skal mye  til for at Dani Carvajal ikler seg en annen drakt enn Real Madrid sin de neste sesongene.

Raphaël Varane – 30.06.2022

Marca skrev tidligere denne uken at klubben følger Varanes kontraktssituasjon med argusøyne. De ønsker ikke å miste han gratis, og dersom han de neste månedene gir signaler om at han ikke ønsker å forlenge, kan det være at klubben forsøker å selge han i sommer for en sum på rundt 50 millioner euro.

Det ville vært en katastrofe for Real Madrid å miste en spiller som Varane, som har mange gode år foran seg.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.