Over og ut for Toni Kroos

England på Wembley ble for sterke for Tyskland, da tyskerne røk 2-0 i første utslagsrunde. Vinneren av dette oppgjøret har en relativt enkel vei til finalen, og nå er det altså England som er de store favorittene i kampen om finaleplass. Dette var en av kampene man virkelig hadde gledet seg til, men de fleste er nok enige i at den ikke sto til forventningene. Tyskland var fullstendig dominerende de første 10 minuttene, og England var knapt over midten, men så kom engelskmennene mer med i kampen og spilte seg til noen halvsjanser.

Werner brant en kjempesjanse etter 32 minutter, men det er tydelig at spissen fortsatt mangler selvtilliten han hadde i RB Leipzig. En slurvete tysk pasning på tampen av første omgang ga en enorm sjanse til Harry Kane, men Tyskland ble reddet av en utrolig takling av Hummels, som var god i første omgang. Etter 75 minutter kom endelig kampens første scoring, da et fantastisk angrep av England førte til 1-0 signert Raheem Sterling. Thomas Müller bommet alene med Englands keeper, og ikke lenge etterpå åpnet Harry Kane målkontoen og økte til 2-0, som ble sluttresultatet.

Toni Kroos spilte en helt godkjent kamp, men vi har absolutt sett ham bedre. Det er tydelig at Tyskland ønsker å involvere Kroos, Kimmich, og Hummels i oppspillsfasen, men i dag ville det seg ikke for tyskerne. 2-0 var et noe flatterende resultat, og ingen av lagene imponerer nevneverdig.