Cádiz
vs
Real Madrid
La Liga runde 32
Ramón de Carranza, Cádiz
21/04/2021
22:00
Strive Sport
Kamprapporter

Osasuna 0-0 Real Madrid

Osasuna og Real Madrid delte poengene på Estadio El Sadar lørdag kveld, hvor baneforholdene og snøvær preget oppgjøret. Få sjanser ble skapt, og lagene gikk hvert til sitt med et poeng hver etter 90 minutter.

Osasuna 0-0 Real Madrid
Estadio El Sadar, Pamplona
LaLiga Santander, runde 18
Lørdag 10.januar, kl:21.00

Det er særdeles uvanlige værforhold i Spania om dagen, hvor en snøstorm herjer over deler av landet. Dette gjorde det svært vanskelig for Real Madrid i forkant av reisen til Pamplona for runde 18 av LaLiga Santander, hvor de ble sittende fast hele fire timer på flyplassen. Håpet var selvfølgelig at uværet skulle gi seg i tide til kampstart mot bunnlaget Osasuna, men slik ble det ikke. Deler av El Sadar var dekket i hvitt i løpet av lørdagens oppgjør, og dette gjorde at det var svært uvanlige og vanskelige forhold for lagene da de møttes til dyst.

Real Madrid: Courtois – Lucas, Varane, Ramos, Mendy – Modric (Isco 75′), Casemiro, Kroos – Asensio (Valverde 66′), Benzema, Hazard (Mariano 75′)

Osasuna: Herrera – Vidal, Aridane, García, Cruz – Torres, Oier, Moncayola, Pérez – Calleri (Budimir 77′), García (Jony 77′)

Sovemedisin

Den første omgangen på Estadio El Sadar lørdag kveld var rett og slett så sjansefattig at det omtrent ikke var noe som helst å skrive om. Det var som forventet Real Madrid som hadde ballen mest, dog ikke veldig mye mer enn vertene, men sjansene lot vente på seg. Baneforholdene var forferdelige, hvor deler av gressmatta var hvit med tydelige spor av snø, og dette så ut til å prege oppgjøret. Pasningene satt ikke helt, mottakene satt ikke helt, kombinasjonene gikk sakte, og det var alt annet enn en god omgang fotball. Det nærmeste Real Madrid kom var et innlegg fra Modric som Herrera slo vekk rett foran Benzema, og lagene gikk inn i hvilen på 0-0.

Mangel på scoringer

I begynnelsen av den andre omgangen virket Real Madrid litt mer på, hvor Lucas Vázquez kom til innlegg fra den høyre siden tidlig i omgangen, men igjen var Herrera god da han stupte frem og avverget. Kort tid senere ble en ball spilt gjennom mot Benzema, men franskmannen klarte ikke å ta imot forsøket, og ballen trillet over dødlinjen. Vertene gikk rett i angrep hvor Calleri klemte til fra langt hold, men Courtois holdt forsøket enkelt. Det svingte hurtig nå for kun sekunder senere ble en lang ball sendt mot Asensio, og kantspilleren gjorde et vakkert mottak før han klemte til, men Herrera reddet flott.

Ti minutter ut i omgangen kombinerte Real Madrid lenge før ballen endte opp hos Casemiro på tjue meter, men avslutningen til brassen endte noen meter utenfor. Et lite minutt senere kombinerte vertene godt, og Ruben García kom til avslutning, men forsøket dumpet noen meter over mål. Like etter timen var passert satte omsider Benzema ballen i mål etter et innlegg fra Kroos, hvor Herrera først reddet headingen til franskmannen før han kranglet returen i mål, men han var i offside og den ble annullert. Noen minutter senere sendte Asensio ballen inn i boksen mot Modric, og kroaten satte hodet til ballen, men forsøket endte utenfor mål.

Snaut tjue minutter før full tid fikk fikk Torres en forholdsvis stor sjanse da han ble spilt fri i boksen, men kantspilleren stresset med avslutningen og sendte den over mål. Et kvarter før full tid ble Mariano spilt i bakrom, og spissen kom til avslutning, men ble senere avblåst for offside. Noen sekunder senere var det Real Madrid sin andre spiss sin tur til å forsøke seg, men Benzema sendte ballen flere meter utenfor. Hvert av lagene kom til en avslutning før full tid, men ingen av de klarte å styre skuddene mellom stengene, og det endte dermed med poengdeling lørdag kveld.

Spillervurderinger:

Thibaut Courtois (5): Får omtrent ikke en eneste avslutning på seg i løpet av hele oppgjøret, og de som kommer hans vei ender rett i klypene hans. Har god kontroll, selv de gangene han får ballen i beina på glatt føre.

Lucas Vázquez (5): Spiller en kamp på det jevne. Grei kontroll defensivt, men settes heller ikke på spesielt store prøvelser. Offensivt involverer han seg ved enkelte anledninger, og kommer blant annet til et par innlegg, men de treffer dessverre sjeldent noen medspillere.

Raphaël Varane (5): Nesten ikke involvert i oppgjøret, og trenger heller ikke være det. Presser når han skal, faller av når han skal, og spiller en kamp helt på det jevne hvor buret holdes rent.

Sergio Ramos (5): Som sin makker så er han lite involvert, spesielt i det defensive arbeidet da Osasuna omtrent ikke angriper. God med ballen i beina, og sender pasninger rundt på banen, samtidig som buret holdes rent.

Ferland Mendy (4): Har relativt god kontroll defensivt, og løper opp kantspilleren til vertene ved flere anledninger. Offensivt sliter han dog noe mer, hvor samspillet med Hazard ikke sitter helt, og innleggene absolutt ikke sitter. Tar også noen feil avgjørelser fra tid til annen.

Luka Modric (6 BB): Vanskelig å kåre hvem som var banens beste i en kamp som dette, men den gis til kroaten. Spiller en jevn kamp fra start til han byttes ut. Fordeler ballen, blir med fremover og skaper et par helt ok kombinasjoner. Involverer seg så godt han kan, men det er få bevegelser fra angrepet.

Carlos Casemiro (6): Rydder unna en del baller, ikke det at Osasuna skaper spesielt mye, men de gangene de forsøker å kombinere så bryter han ofte ballene. Er trygg i det defensive, relativt usynlig i det offensive, og blir tidvis litt for begrenset i den fasen av spillet.

Toni Kroos (6): En helt ok kamp også fra tyskeren hvor han er sentral i fasen hvor spillet bygges opp, og i fordeling av ball fra side til side. Har noen gode langpasninger, og han involverer seg i enkelte kombinasjoner, men lite bevegelser fra angrepet gjør det vanskelig for tyskeren å briljere.

Marco Asensio (4): Har et meget flott mottak, og et godt skudd i begynnelsen av den andre omgangen. Uten om dette så er han veldig usynlig og lite involvert. Blir tidvis litt for statisk, og faller enkelte ganger litt for dypt ned i banen.

Karim Benzema (4): Er omtrent alle andre steder enn inne foran mål. Gjør seg spillbar, og deltar i kombinasjoner, men er ikke der han burde være når innlegget kommer. Scorer et mål som annulleres for offside, og uten om dette så er det lite å nevne.

Eden Hazard (4): Fortsetter i samme spor som før, hvor han har ballen en del, men gjør særdeles lite med den. Vugger fra side til side, og skaper noen kombinasjoner, men er ikke målfarlig i det hele tatt. Må opp mange hakk om han skal fortjene en plass i startelleveren.

Innbytterne:

Federico Valverde (4): Tilfører særdeles lite den tiden han er på banen, og selv om han jobber hardt så blir det nok ikke et bytte slik Zidane hadde tenkt seg. Lite delaktig i kombinasjoner, og mangler litt av den råskapen han hadde før skaden.

Isco Alarcón (6): Virker pigg den tiden han er på banen, hvor han involverer seg en del og fordeler ballen godt. Dog så sliter han med det samme som de andre midtbanespillerne, hvor det omtrent ikke er noe bevegelse fra angrepet, og det gjør jobben hans vanskelig.

Mariano Díaz (5): Virker interessert og på i sine første minutter på banen. Har blant annet et løp i bakrom hvor han kommer til avslutning, men var dessverre i offside. Uten om dette ser man ikke veldig mye til angriperen.

Hva er dine tanker etter oppgjøret mot Osasuna? 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.