Leiesoldatene

Oppdatering på leiesoldatene

Brahim Díaz: Milan toget farter videre i Serie A og slo byrival Inter 3-2 i helgen. Díaz deler posisjonen sin med Charles De Ketelaere, men fikk den siste halvtimen under helgens kamp. Ble ingen målpoeng denne gang. Kanskje det blir noe i kveld mot RB Salzburg?

Reinier: Reinier er kanskje blant de mest spennende leiesoldatene i år. Reinier har allerede fått 3 kamper for Girona og spilt samtlige som venstre-ving. Har ennå ikke blitt noen målpoeng, men Girona har ikke startet så altfor dårlig. Vil nok også ta litt tid før Reinier slår ut i full blomst, men han kan forvente mange muligheter på gresset denne sesongen.

Blanco: Blanco får også spille litt om dagen. Har blitt to kamper så langt for Cadiz,  men klubben har startet helt grusomt med 4 strake tap. For Blanco sin del spiller det liten rolle. Spanjolen er på sitt første utlån og får nå muligheten til å teste seg gjennom sesongen. Blanco har også vist at han har en fremtid i moderklubben, men denne sesongen blir nok definerende. Spennende å følge videre!

Legg inn en kommentar