Nyheter Ryktebørsen

MARCA: Ønsker seg bort fra klubben

Martin Ødegaard ønsker å dra på utlån grunnet få minutter på banen.

Ifølge troverdige José Félix Díaz ønsker drammenseren å forlate klubben. Martin skal selv ha henvendt seg til Real Madrid og meldt at han vil lånes ut. Årsaken skal være mangel på spilletid og lite tillit av Zinedine Zidane – noe som har vært veldig omdiskutert i det siste. Det har rett og slett blitt altfor få minutter på banen den siste tiden for Ødegaard. Og når selv ikke den talentfulle drammenseren med hovmesterblikk får tillit mot Segunda B-laget CD Alcoyano, er vel muligens Martins ønske enkelt å forstå.

Martin startet sesongen med en hel haug av tillit fra Zinedine Zidane. Spilletiden var ikke til å klage på, og drammenseren var involvert i de fleste kampene Real Madrid spilte. Ser vi på Martins prestasjoner i disse kampene, kan muligens Zidanes avgjørelse om å trappe ned på spilletiden, være forståelig. Unggutten virket passiv og ikke modig nok, pasningene gikk ofte bakover eller sideveis i banen, og Martin lignet ikke seg selv fra tiden i Real Sociedad. Nordmannen er derimot fremdeles veldig ung og trenger tid, så om Zidanes avgjørelse var for brå? Ja, det er mulig. Ødegaard har nemlig ikke fått sjansen til å vise seg fram skikkelig helt siden Shaktar-kampen, som ble spilt 1. desember.

(Saken fortsetter under bildet)

FRA START: Martin Ødegaard startet kampen mot Inter tidligere i sesongen.

Hva fremtiden vil bringe for drammenseren er ikke godt å si. Ifølge MARCA skal klubben ha godtatt hans forespørsel om å bli sendt på utlån i januarvinduet. Fotballverden vil derfor mest sannsynlig se nordmannen ikle seg en annen trøye enn Real Madrid-trøya, allerede i januar måned.

Hva er dine tanker om Ødegaard-situasjonen?

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.