Offisielt

Offisielt: Tchouaméni til Real Madrid

Real Madrid bekrefter at de har kommet til enighet med Monaco om en overgang for den franske midtbanespilleren Aurélien Tchouaméni.

For bare noen dager siden annonserte Real Madrid at Antonio Rüdiger signerer for klubben, og nå er sommerens andre storsignering i boks. Aurélien Tchouaméni har vært på radaren til mange storklubber denne sommeren, og han har vært en av de aller mest ettertraktede spillerne på overgangsmarkedet. Liverpool, PSG, Manchester City og Chelsea skal alle ha vært interessert i å hente det franske midtbanetalentet, men i følge rapportene var det Tchouaméni sitt aller største ønske å spille for Real Madrid.

Real Madrid bekrefter aldri omfanget på overgangene sine, men de mest troverdige kildene er samstemte i en overgangssum på omtrent 80 millioner euro. I tillegg skal klubbene ha blitt enige om eventuelle bonuser som kan øke summen til rundt 100 millioner euro. Tchouaméni signerer en femårskontrakt med klubben, som altså varer frem til 2027. Det er ingen tvil om at dette er enorme summer, men Tchouaméni er samtidig er en av de mest lovende spillerne i verden.

Aurélien Tchouaméni er en defensiv midtbanespiller som har spilt fast for Monaco i to sesonger og det siste året har han blitt et fast innslag på Frankrikes midtbane. I årets sesong var han en av de beste spillerne i Ligue 1, hvor han også scoret tre ganger og leverte to målgivende pasninger.  Nå kommer han inn i Real Madrid for å styrke midtbanen og kjempe med Casemiro om plassen.

Legg inn en kommentar