Site icon Real Madrid Norge

Offisielt: Güler til Real Madrid

Real Madrid logo

De siste ukene har flere storklubber i Europa kjempet om å signere det tyrkiske stortalentet Arda Güler fra Fenerbache. 18-åringen hadde en utkjøpsklausul på 17,5 millioner euro, noe som skapte stor interesse for lag som Real Madrid, Barcelona og AC Milan. For noen dager siden virket Barcelona å være i førersetet, men i løpet av de siste 48 timene har Real Madrid brutt inn og sikret en avtale. Nå bekrefter klubben at Arda Güler blir Real Madrid-spiller.

Arda Güler regnes som et av de største talentene i verden, og han har allerede i en alder av 18 år etablert seg som en fast spiller for Fenerbahce, som avsluttet sesongen på andreplass i den tyrkiske ligaen. Unggutten har også blitt en viktig spiller for det tyrkiske landslaget. Güler er en fleksibel spiller som kan spille i flere posisjoner, både i angrep og på midtbanen. For Fenerbahce har han stort sett spilt som en tier eller på høyrekant, mens han har blitt benyttet mer sentralt på midten på det tyrkiske landslaget.

Güler har gjort seg kjent for sine fantastiske tekniske ferdigheter, gode overblikk og pasningsfot, samt en rekke flotte langskudd. Sammenlikningene har naturligvis blitt trukket i retning Mesut Özil, som spilte sammen med den tyrkiske 18-åringen i Fenerbahce og tilbragte flere sesonger i Real Madrid.

Det skal være snakk om en overgangssum på rundt 20 millioner euro for å gjennomføre overgangen. I tillegg har klubbene blitt enige om 10 millioner euro i forskjellige bonuser. Det er litt uklart hvilken rolle Güler kommer til å spille for Real Madrid neste sesong, men planen virker å være at han skal få en plass på førstelaget.

Güler blir offisielt presentert som Real Madrid-spiller på Valdebebas i morgen kl. 12.

Velkommen til Real Madrid, Arda Güler!

Exit mobile version