Offisielt

Offisielt: Courtois forlenger til 2026

Real Madrid bekrefter at Thibaut Courtois har signert en ny kontraktsforlengelse, som knytter ham til klubben frem til 2026.

Real Madrid fortsetter den gode jobben fra  i sommer med å forlenge kontrakter med en rekke spillere i troppen. Allerede har Lucas Vázquez, Nacho,  Luka Modric og Dani Carvajal signert kontraktsforlengelsen. Courtois hadde opprinnelig en kontrakt som gikk ut i 2024, og det er utvilsomt at belgieren er en nøkkelspiller som det var uhyre viktig å få sikret seg videre kontrakt med. Nå bekrefter klubben at Courtois har forlenget kontrakten sin frem til 2026.

Real Madrid bekrefter kontraktsforlengelsen i en pressemelding:

Real Madrid C. F. og Thibaut Courtois har kommet til enighet om en forlengelse av spillerens kontrakt, som strekker seg over de neste fem sesongene, frem til 30. juni 2026.

Saken fortsetter under bildet

KONTRAKTSFORLENGELSE: Thibaut Courtois har signert en ny kontrakt med Real Madrid, som knytter han til klubben frem til 2026.

Thibaut Courtois har vært i klubben siden 8.8.2018, og etter en litt dårlig start har han spilt seg opp til å bli den keeperen en klubb som Real Madrid må ha. Han kom til klubben etter å ha vært Chelsea-spiller siden 2011, men først var han på lån i Atletico Madrid i tre år hvor han endte med å vinne LaLiga, Copa del Rey samt at han nådde en Champions League-finale. I 2014 ble han hentet tilbake til Chelsea av José Mourinho hvorpå belgieren virkelig viste seg som  en av verdens aller beste keepere. I 2016/17-sesongen vant Thibaut gullhansken for sesongens beste keeper i Premier League. Fire gode sesonger i Chelsea resulterte i to Premier League-titler, en FA Cup-tittel og en Ligacup-tittel med storklubben fra London.

Før VM i Russland begynte Courtois å flørte med Real Madrid. Han uttalte ved flere anledninger at han savnet familien sin som bor i Madrid, og at han ønsket seg en retur til den spanske hovedstaden. Etter storspill i VM der han vant Golden Glove, fikk han ønsket sitt oppfylt. 8.august 2018 ble det offisielt bekreftet at belgieren har undertegnet en seksårs-kontrakt med Los Blancos.

Courtois hadde en utrolig god fjorårssesong hvor han fikk terningkast 6 av Real Madrid Norge-redaksjonen. Han var banens beste ved syv anledninger, og holdt buret rent i 21 kamper. Med dette fulgte han opp 2019/2020 sesongen hvor han ble kronet med Zamora trofeet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.