Nyheter

Offisielt: Ceballos forlenger låneoppholdet i Arsenal

Med bare få dager igjen av låneavtalen, har Real Madrid og Arsenal blitt enige om å forlenge Ceballos' låneavtale ut sesongen.

Arsenal bekrefter i dag på sine hjemmesider at lånet til Dani Ceballos forlenges. Det blir imidlertid ikke forlenget med mye, for den nye låneavtalen strekker seg bare utover den nåværende sesongen. Den engelske klubben har ikke gitt noen bekreftelse på hvilken dato avtalen strekker seg til, men ettersom Arsenal ble slått ut av Europa League i februar, er det grunn til å tro at Ceballos blir værende i Arsenal til og med siste seriekamp i Premier League.

Les også: Real Madrid Norge søker skribenter

Denne avtalen kommer som et resultat av at koronaviruset førte til at all fotball i de største europeiske ligaene stoppet helt opp. Nå som fotballen er i gang igjen, medfører pausen at både låneavtaler og enkelte kontrakter i utgangspunktet skal løpe ut før sesongen er over. For Ceballos’ del skulle låneavtalen opprinnelig vare til og med 30. juni. Dersom Arsenal ikke hadde kommet til enighet med Real Madrid, hadde britene mistet en viktig brikke i sesonginnspurten.

Enkelte vil nok argumentere for at Real Madrid burde ha hentet tilbake Ceballos, ettersom dekningen på midtbanen til tider har vært tynn denne sesongen. For Real Madrids del er det likevel viktig å beholde et godt forhold til andre klubber, og det å tvinge Ceballos tilbake mot Arsenals vilje hadde nok ikke blitt godt mottatt på Emirates Stadium.

Det blir interessant å se hva som skjer dersom Real Madrid avanserer mot Manchester City i Champions League og ender opp med å spille flere kamper etter at sesongene i de store ligaene er avsluttet. I et slikt scenario skulle Ceballos på papiret være klar til spill for Real Madrid, men det avhenger av hvilke restriksjoner som blir satt av UEFA med hensyn til registrering av nye spillere. Hvem vet, kanskje får vi se Ceballos spille under Zinédine Zidanes vinger også denne sesongen?

Legg inn en kommentar