Offisielt

Offisielt: Casemiro forlenger til 2025

Real Madrid fortsetter å forlenge kontraktene til flere nøkkelspillere i troppen. For kort tid siden bekreftet klubben at også Casemiro skriver under på en ny kontrakt som strekker seg frem til 2025.

Real Madrid har vært svært travle i sommer med å forlenge kontraktene til flere nøkkelspillere i troppen. Allerede har Courtois, Benzema, Modric, Valverde, Nacho og Lucas Vázquez forlenget sine kontrakter med klubben, og nå bekrefter klubben at også Casemiro skriver en ny kontrakt som strekker seg frem til 2025. Brasilianerens kontrakt strekte seg opprinnelig frem til 2023, så det er altså snakk om en toårs kontraktsforlengelse.

Real Madrid bekrefter kontraktsforlengelsen i en pressemelding:

Real Madrid C. F. og Casemiro har kommet til enighet om en forlengelse av spillerens kontrakt, som strekker seg over de fire neste sesongene, frem til 30. juni 2025.

Saken fortsetter under bildet

Casemiro ble hentet til Real Madrid i en alder av 20 år i 2013, og siden den tid har han jobbet seg oppover i systemet. Den første sesongen tilbragte hans stort sett hos Real Madrid Castilla, men det ble også en kamp her og der på førstelaget. 2014/2015-sesongen tilbragte den brasilianske midtbanespilleren i portugisiske FC Porto, men allerede sommeren 2015 ble han hentet tilbake til den spanske hovedstad. Etter det har han ikke sett seg tilbake.

Da Zidane tok over roret i slutten av 2015 ble Casemiro fast i laget, og i årene som fulgte utviklet han seg til å bli en av de aller beste spillerne i verden i sin posisjon. Han står nå med tre Champions League-titler og to LaLiga-titler med Real Madrid, og han scoret også et svært viktig mål i Champions League-finalen mot Juventus i 2017.

De siste sesongene har den brasilianske midtbaneterrieren også vist frem sine imponerende offensive egenskaper. Han har vært et skikkelig farlig våpen på dødballer, og han har oftere og oftere tatt dype løp inn i motstanderens sekstenmeter. Dette ser man også på antall målpoeng. Forrige sesong var det kun Karim Benzema som scoret flere mål enn Casemiro i alle turneringer, som avsluttet året med syv mål. Det er ingen tvil om at Casemiro vil fortsette å være en helt avgjørende spiller for Real Madrid i en årrekke fremover – noe kontraktsforlengelsen frem til 2025 er et klart tegn på!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.