Offisielt

Offisielt: Carvajal forlenger til 2025

Real Madrid bekrefter at Dani Carvajal har signert en ny kontraktsforlengelse, som knytter ham til klubben frem til 2025.

Real Madrid har gjort en god jobb i sommer med å forlenge kontrakter med en rekke spillere i troppen. Allerede har Lucas Vázquez, Nacho og Luka Modric signert kontraktsforlengelser, og rapportene hevder at Karim Benzema også har vært enig med klubben i lang tid. Dani Carvajal hadde opprinnelig en kontrakt som gikk ut i 2022, og det har lenge vært rykter om at 29-åringen kom til å forlenge kontrakten sin med barndomsklubben. Nå bekrefter klubben at Carvajal har forlenget kontrakten sin frem til 2025.

Real Madrid bekrefter kontraktsforlengelsen i en pressemelding:

Real Madrid C.F og Dani Carvajal har blitt enige om en kontraktsforlengelse, som knytter spilleren til klubben for de neste fire sesongene, frem til 2025. 

Saken fortsetter under bildet

Carvajal Perez
KONTRAKTSFORLENGELSE: Dani Carvajal har signert en ny kontrakt med Real Madrid, som knytter han til klubben frem til 2025.

Dani Carvajal har vært i Real Madrid siden han var ti år, og i 2022 vil han ha tilbragt hele 20 år i klubben. Han tilbragte en sesong i Bayer Leverkusen, men siden 2013 har han vært fast høyreback for barndomsklubben sin. På den tiden han har vunnet hele fire Champions League-titler og to LaLiga-titler. I løpet av kort tid ble spanjolen en av verdens aller beste høyrebacker, og han var fast i laget i en av klubbens aller mest suksessrike perioder.

Forrige sesong ble en stor skuffelse for 29-åringen, som var ute store deler av sesongen med skadeproblemer. Lucas Vázquez gjorde en god jobb som erstatter på høyrebacken, men laget var selvsagt uten sitt førstevalg i den posisjon i store deler av sesongen. Skadene bidro også til at han ikke fikk spille for Spania under sommerens EM, og han jobber nå for å være klar for seriestart i midten av august.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.