Offisielt

Offisielt: Camavinga til Real Madrid

Real Madrid bekrefter at det franske midtbanetalentet Eduardo Camavinga signerer for klubben. Stade Rennais mottar i overkant av 30 millioner euro for spilleren.

De siste ukene har det vært ett navn som har dominert overskriftene i de spanske avisene, nemlig Kylian Mbappé. Det er fortsatt usikkert hva som kommer til å skje med den tidligere verdensmesteren, men Real Madrid kaster ikke bort noe tid med å signere et annet stortalent. Sent mandag kveld kom troverdige rapporter fra Frankrike om at Los Blancos hadde kommet til enighet om en overgang for en annen franskmann.

Eduardo Camavinga ansees som et av de aller største midtbanetalentene i hele verden, og storklubber som PSG og Manchester United skal ha ønsket å signere 18-åringen i sommer. Nå bekrefter Real Madrid at de har kommet til enighet med Stade Rennais for en overgang på rundt 30 millioner euro for Camavinga.

Det bekrefter klubben i en pressemelding:

Real Madrid C. F. og Stade Rennais har kommet til enighet om en overgang for spilleren Eduardo Camavinga. 

Spilleren har skrevet under på en kontrakt som strekker seg over de neste seks sesongene, frem til 30. juni 2027. 

Eduardo Camavinga debuterte for Stade Rennais sitt førstelag i april 2019, og han ble da den yngste spillere til å debutere for klubben. Han ble fort en nøkkelbrikke i laget, og han ble til og med kåret til banens beste spiller i en kamp mot PSG noen måneder etter debuten. I august 2020 ble 18-åringen også den yngste spilleren siden 1914 til å tatt ut i den franske landslagstroppen, og han spilte også sin debut for sitt landslag kort tid etter.

De siste sesongene har flere klubber vært interessert i å signere Camavinga. Han hadde en kontrakt med Stade Rennais som ville gått ut sommeren 2022, og han ville dermed kunne forhandle med hvilken klubb han ønsket i januar. Nå sikret altså Real Madrid seg signaturen på overgangsvinduets siste dag, og slår dermed både PSG og Manchester United på målsiden.

Det skal være snakk om en overgangssum på 31 millioner euro pluss bonuser, i følge overgangsguru Fabrizio Romano. Den medisinske testen skal ha blitt bestått allerede i går kveld, og Real Madrid ble fort enige med Camavinga om en kontrakt frem til 2026. Den italienske journalisten melder også at midtbanespilleren valgte bort flere tilbud fra andre klubber til fordel for Real Madrid.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.