Offisielt

Offisielt: Brahim Díaz til Milan

Real Madrid bekrefter at Brahim Díaz skal ut på lån igjen. Den spanske angrepsspilleren slutter seg til AC Milan for de neste to sesongene.

Brahim Díaz har ikke blitt en stor suksess etter at han ankom den spanske hovedstad i januar 2019. Forrige sesong ble tilbragt på lån i Milan, og det leverte 21-åringene varene. Han scoret syv mål for den italienske storklubben, som klarte å sikre seg Champions League-fotball kommende sesong. Flere Real Madrid-supportere ønsket å se Brahim få i Real Madrid, men en ny låneavtale har ligget i kortene i lang tid.

Allerede i slutten av juni meldte den troverdige journalisten Fabrizio Romano at Milan var interessert i å forlenge låneavtalen og at klubbene var i forhandlinger. For halvannen uke siden startet Brahim pre-season med Real Madrid, men nå bekrefter klubben at Brahim Díaz lånes ut til Milan for de to kommende sesongen. Overgangen ble for kort tid siden bekreftet i en pressemelding:

Real Madrid C. F. og AC Milan har blitt enige om en låneavtale for Brahim Díaz for de to neste sesongene, frem til 31. juni 2023.

Romano skriver at det skal dreie seg om en to års låneavtale med opsjon på kjøp. Milan må betale tre millioner euro for å låne Brahim i to sesonger, og de får altså muligheten til å betale 22 millioner euro for spilleren i 2023. Dersom Milan velger å benytte seg av denne kjøpsopsjonen, vil Real Madrid få en tilbakekjøpsklausul som vil være verdt 27 millioner euro. Det tyder på at Real Madrid anser Brahim som et stor talent, og at de fortsatt han troen på ham.

Dermed er Brahim Díaz den første spilleren som forlater klubben denne sommeren. Real Madrid skal prøve å kvitte seg med lønninger i sommer for å finansiere en stor overgang, og Brahim blir nok bare den første i rekken av spillere som skal forlate klubben. Mariano, Bale, Ceballos, Jovic, Isco og Odriozola er alle spillere som kan være på vei ut i sommer, men det kan være vanskelig for Real Madrid å finne klubber som er interesserte. Men det som er helt sikkert er at Brahim ikke blir den siste spilleren som forlater klubben denne sommeren.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.