Offisielt

Offisielt: Benzema forlenger til 2023

Real Madrid bekrefter at Karim Benzema, lagets store stjerne, har forlenget kontrakten sin frem til 2023.

Real Madrid har mistet flere nøkkelspillere denne sommeren, men de har også gjort en viktig jobb med å forlenge kontrakter til en rekke spillere i troppen. Allerede har Lucas Vázquez, Nacho, Carvajal og Courtois fått kontraktsforlengelser, og det ryktes sterkt at også Fede Valverde nærmer seg en ny kontrakt. Det har lenge vært ryktet at også lagets store stjerne, Karim Benzema, får en forlenget kontrakt frem til 2023. Dette bekrefter Real Madrid i dag på sine nettsider.

Real Madrid bekrefter kontraktsforlengelsen i en pressemelding:

Real Madrid C. F. og Karim Benzema har kommet til enighet om en forlengelse av spillerens kontrakt, som strekker seg over de neste to sesongene, frem til 30. juni 2023.

Artikkelen fortsetter under bildet

I 2009 signerte en ung og lovende Karim Benzema for Real Madrid etter flere strålende sesonger i Lyon. Etter en litt tøff førstesesong, slo Benzema seg skikkelig til rette i sesongene som fulgte. I 10/11-sesongen scoret han 23 mål, og i 11/12-sesongen sto han for 32 scoringer. Selv om han havnet litt i skyggen til Cristiano Ronaldo, så har franskmannen vært en nøkkelspiller for Real Madrid i over et tiår.

De siste sesongen har Karim Benzema blitt lagets soleklart viktigste spiller offensivt. Franskmannen har scoret omkring 30 mål alle de siste tre sesongene, og han startet årets sesong med to mål borte mot Alavés. Dette er altså til tross for at han fikk en litt kjip oppladning til sesongen med Covid-19. Real Madrid blir nok en gang helt avhengig av at Benzema scoret mål for å ha håp om å kjempe om ligatittelen denne sesongen.

I sommer fikk Karim Benzema også muligheten til å representere sitt Frankrike for første gang siden 2015. Spissen spilte alle de fire kampene for Frankrike i EM, og han scoret fire mål. Dessverre gikk det ikke hele veien for storfavoritten, men det var allikevel svært gøy å se Karim Benzema i en Frankrike-drakt igjen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.