Offisielt

Offisielt: Álvaro Odriozola til Fiorentina

Real Madrid og Fiorentina er enige om et utlån for Álvaro Odriozola, som tilbringer 2021/22-sesongen på utlån i Firenze.

Det er hektiske dager i den spanske hovedstaden og de spanske avisenes forsider prydes for tiden av ryktene om at Kylian Mbappé nærmer seg Real Madrid mer og mer for hver time som går. En som ikke pryder avisforsidene er Álvaro Odriozola, som nok en gang har måttet forlate den spanske hovedstaden på midlertidig basis i jakten på spilletid.

Les også: Rykter: – Odriozola kan være på vei til Fiorentina

Den lynhurtige vingen skal tidlig i pre-season ha fått beskjed av Carlo Ancelotti om at han ikke kom til å bli satset på i Real Madrid, og at Dani Carvajal og Lucas Vázquez var foretrukket fremfor baskeren i køen om spilletid på høyrebacken. Siden den gang har det vært vage rykter om potensielle arbeidsgivere for Odriozola, uten at ting har konkretisert seg. Interessen har i hovedsak stammet fra Italia, med både Inter og Milan, men nå er det en annen italiensk klubb som har sikret seg den tidligere Real Sociedad-spilleren for 2021/22-sesongen.

I løpet av de siste dagene har Fiorentina dukket opp som et alternativ for den høyrebacken som var med i den spanske VM-troppen under VM i Russland i 2018. Den italienske overgangsguruen Fabrizio Romano meldte tidlig om enighet mellom Fiorentina og Real Madrid for et utlån av Odriozola ut sesongen, uten noen opsjon for kjøp. Det eneste det sto og falt på var spillerens egen beslutning, og nå har Real Madrid bekreftet låneavtalen.

Real Madrid C. F.  og AFC Fiorentina har kommet til enighet om et utlån for spilleren Álvaro Odriozola for denne sesongen, frem til 30. juni 2022.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.