Site icon Real Madrid Norge

Ødegaard skuffet mot Celta Vigo

Nordmannen slet med å prege kampen og var usynlig store deler akkurat som mot Alaves, Osasuna og Real Madrid. Drammenseren ble nok engang tatt ut tidlig og fikk spille i underkant av én time i det skuffende 0-1 tapet mot Celta Vigo. Ødegaard har nå gått hele 13 serierunder uten å levere et eneste målpoeng i La Liga. Hovedtrener Imanol Alguacil kan ikke være fornøyd med nordmannen, dette var nemlig fjerde kamp på rad nordmannen byttes ut etter svake prestasjoner.

Samspillet og kreativiteten manglet fortsatt hos La Real som har vært meget skuffende den siste tiden. Det var spilt 43. minutter da Celta Vigo-legenden Iago Aspas sendte gjestene opp i ledelsen. Aspas kom seg fri i vertenes 16-meter og Diego Llorente felte den rutinerte måltyven. Fra straffemerket gjorde Aspas ingen feil og satt inn kampens eneste scoring, dette var hans ellevte scoring for sesongen.

Den første omgangen i San Sebastián hadde lite å by og ble preget av et rolig tempo. Ingen av lagene skapte de virkelig store målsjansene og slet på den siste tredjedelen.

Real Sociedad har hatt en skuffende start på La Liga etter gjenoppstarten i Spania. Etter å ha ligget på 4. plass før pausen, står de nå i fare for å miste en plass for europaspill. La Real har seks poeng opp til Sevilla på 4. pass og ligger nå på en skuffende syvendeplass.

Ødegaard og co. sin neste kamp er borte mot Getafe 29. juni.