Nyheter

Ny milepæl

Karim Benzema er i storform for tiden og gjør nærmest ikke annet enn å høre lyden av nettsus. Nå har franskmannen notert seg for en ny milepæl i Real Madrid-trøya.

I onsdagens oppgjør mot nyopprykkede Mallorca fant Benzema veien til nettmaskene ved to anledninger før han ble byttet ut. Praktkampen med to scoringer betyr at han nå har scoret 200 mål i LaLiga for Los Blancos og det er en bragd av det sjeldne slaget.

Spiller en kamp helt der oppe, hvor han setter ballen i mål tre ganger, men dog kun blir stående med to offisielle. Er kjapt frempå allerede etter to minutter hvor han snapper en ball, og omsetter den til mål. Etter dette er han nest sist på to scoringer til Asensio først med en flott pasning på et touch, og deretter en noe mer gavmild etter at Asensio banker et skudd i mål. Like før slutt får han sitt fjerde målpoeng da han tar ned en ball med ryggen, og klemmer inn 5-1. En meget god prestasjon av franskmannen som overskygges av hat-tricket til Asensio, var Real Madrid Norges dom etter kampen.

Det er kun  Cristiano Ronaldo med 312 scoringer, Raúl med 228 og Di Stéfano med 216 har klart det samme for klubben. Men det stopper nok ikke der for franskmannen som har startet sesongen helt ypperlig. På de fem første LaLiga-kampene denne sesongen har han notert seg for elleville 11 målpoeng, seks scoringer og fem målgivende.

Etter kampen mottok Benzema en minnetrøye fra klubbpresident Florentino Pérez.

Karim Benzema fikk sin Real Madrid-debut mot Deportivo La Coruña 29. august 2009, men før det gikk han gradene i Lyon. På sine tretten sesonger i den spanske hovedstaden har det blitt hele 565 og 439 målpoeng. Det har også blitt hele 19 trofeer hvor de fire i Champions League og tre i LaLiga er de største høydepunktene.

– Jeg er stolt av min karriere, og stolt av å fornye kontrakten min her, og at jeg får fortsette i denne klubben som for meg, som jeg alltid har sagt, er den beste i verden. Jeg kommer til å fortsette det harde arbeidet, og samtidig nyte tiden fordi hver eneste dag her er en stor fornøyelse for meg, sa han da han fornyet kontrakten sin i august.

Har du et favoritt minne fra Benzemas tid i den hvite trøya?

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.