Real Madrid
vs
Real Betis
La Liga runde 33
Estadio Santiago Bernabéu, Madrid
24/04/2021
21:00
Strive Sport
Intervjuer

Navas: – Deler av klubben hadde ikke tro på meg

Keylor Navas opplever større støtte i Paris Saint-Germain.

Da Keylor Navas ble hentet til Real Madrid fra Levante i 2014, var det nok de færreste som hadde sett for seg at han skulle bli en viktig spiller for klubben. Costaricaneren spilte andrefiolin bak Iker Casillas i sin første sesong i klubben, men da spanjolen tok turen videre til Porto, ble Navas Real Madrids førstevalg på keeperplassen. Det skulle vise seg å bli starten på noe stort.

34-åringen hadde sine kritikere, men han var høyt elsket blant majoriteten av supporterne og sine lagkamerater. Han vartet opp med flere avgjørende redninger, og var keeperen på laget som vant Champions League tre sesonger på rad. Etter hvert hentet Real Madrid Thibaut Courtois, og sommeren 2019 signerte Navas for den franske giganten Paris Saint-Germain.

Der er han lagets ubestridte sisteskanse, og forrige sesong var han med på å tape Champions League-finalen mot Bayern München. Han har nylig blitt intervjuet av klubbens offisielle magasin, og der kommer han blant annet inn på tiden i den spanske hovedstaden.

– Jeg føler at alle i Paris støtter meg. I Spania følte jeg at deler av klubben ikke hadde tro på meg.

Til tross for følelsen av manglende støtte, sier han at Real Madrid-supporterne alltid vil ha en stor plass i hans hjerte.

– Jeg vil alltid være takknemlig overfor supporterne. De viste meg en betingelsesløs kjærlighet, og de gjør det til og med den dag i dag. Mine lagkamerater stod også alltid ved min side.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.