Nyheter Ryktebørsen

Nærmer seg ny kontrakt

Den svært troverdige journalisten Fabrizio Romano melder at Fede Valverde kommer til å signere en kontraktsforlengelse med Real Madrid.

Real Madrid har gjort en stor jobb med å tilby nøkkelspillere nye kontrakter denne sommeren. Allerede har Lucas Vázquez, Dani Carvajal, Nacho og Thibaut Courtois signert kontraktsforlengelser, og det er forventet at også Karim Benzema vil gjøre det samme innen kort tid. Nå melder den svært troverdige journalisten Fabrizio Romano at klubben også jobber med å forlenge kontrakten til den uruguayanske midtbanespilleren Fede Valverde.

Romano bekrefter at Real Madrid anser Valverde som en nøkkelspiller både for nåtiden og fremtiden, og at han «urørlig» i klubben. Han hadde en kontrakt som opprinnelig strakk seg til 2025, men den skal altså nå forlenges. Vi vet foreløpig ikke hvor stor kontraktsforlengelsen er, men det er nærliggende å tro at en forlengelse frem til 2026 pluss en mulig økning i lønn vil være løsningen.

Siden 2019/2020-sesongen har Fede Valverde fått hyppig spilletid på førstelaget, og mange anser ham som en av de mest lovende midtbanespillerne i verden. Han har til tider vært en nøkkelspiller for laget, til tross for at han konkurrerer med verdensklassespillere som Modric, Kroos og Casemiro på Real Madrids midtbane. Forrige sesong startet han også El Clásico på Camp Nou, hvor han scoret kampens første mål.

Etter en strålende sesongstart forrige sesong, ble dessverre vårsesongen til Valverde ganske oppstykket på grunn av skader. Det var for så vidt ikke unikt i Real Madrid, men det ble mindre spilletid på 23-åringen i løpet av våren på grunn av det. I Kroos sitt skadefravær startet Fede sesongåpningen mot Alavés på søndag, og ryktene sier at Ancelotti verdsetter midtbanespilleren svært høyt. Et av kampens høydepunkt kom da Valverde skrudde på turboen og løp fra omtrent halve Alavés-laget med et strålende løp, som til slutt endte opp med Benzema-scoring.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.