Real Madrid
vs
Sevilla
La Liga runde 35
Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid
09/05/2021
00:00
Strive Sport
Intervjuer

Mino Raiola roser Real Madrid: – Fantastisk historie

Mino Raiola snakker om forholdet til Real Madrid i et intervju med AS.

Mino Raiola er en av fotballens mektigste agenter. 53-åringen har flere store stjerner på sin klientliste, deriblant Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba, Marco Verratti og en viss nordmann ved navn Erling Braut Haaland. Italieneren er kjent for å være frittalende, og har flere ganger havnet på kant med klubbdirektører og trenere. Raiola har nylig blitt intervjuet av den spanske avisen AS, og der snakker han blant annet om Pogbas interesse for Real Madrid, forholdet til Florentino Pérez og muligheten for en potensiell Haaland-overgang til den spanske hovedstaden.

– Som alle andre stjerner, er fotball det eneste som betyr noe for ham (Haaland). Han vet ikke hvor restaurantene i Dortmund ligger, fordi han fokuserer hele tiden på å studere seg selv for å bli bedre.

For en stund siden ble Raiola og Haalands far, Alfie observert i Spania. Først ankom duoen Barcelona, før turen senere på dagen gikk til Madrid. Nå forklarer den italienske agenten hva som var bakteppet for turen, som fikk stor internasjonal oppmerksomhet.

– Hvis jeg forteller deg historien, så kommer du ikke til å tro det. Haalands far ønsket å ta en tur til Marbella, og det ville jeg også, så jeg ble med. Jeg hadde tenkt å gratulere Joan Laporta for å ha blitt ny Barcelona-president, og senere dro jeg til Madrid. Så jeg gjorde alt dette på kort tid. 99 prosent av gangene vet ingen hvor jeg reiser.

– Dortmund har sagt at de ikke ønsker å selge ham, men vi får se hva som skjer fram til 1. september.

Gjennom hele denne sesongen har både Erling Braut Haaland og Kylian Mbappé blitt linket i forbindelse med overgang til Real Madrid. Florentino Pérez har uttalt at det står dårlig til med økonomien, men at klubben må endre litt på laget.

– Real Madrid må foreta seg signeringer som kan bidra de neste ti årene, og det er der Haaland blir viktig. Han er veldig ung, men du får en ung spiller som allerede har mye erfaring fra elitenivå. Det samme gjelder Mbappé. Men du får bare en sjanse til å hente dem. Det samme skjedde med Cristiano og Messi – når du spiller for en stor klubb, skal det mye til for at de lar deg gå andre steder.

Det har lenge blitt spekulert i at Florentino Pérez og Mino Raiola ikke har det beste forholdet. Når Raiola får spørsmål fra AS om Real Madrid-presidenten, svarer han noe kryptisk.

– Jeg har et forhold til Jose Angel Sanchez (daglig leder i Real Madrid). Jeg foretrekker å snakke med de som har sportslige roller. Sannheten med Florentino er at han skapte Galactico-æraen. Det var en flott idé. Historien til Madrid som klubb er fantastisk. Det er stort for spillere å spille for Real Madrid. I Barcelona handler det mer om filosofi, mens Madrid tenker mest på store spillere.

Paul Pogba er en annen spiller som flere ganger har vært på Real Madrids ønskeliste. Midtbanespilleren har aldri lagt skjul på at han kan tenke seg å spille i hvitt, og flere ganger har han uttrykt sin beundringer overfor Zinedine Zidane.

– Du må spørre Madrid hvorfor han ikke spiller der. Real Madrid har alltid vært attraktivt for Pogba, også mye på grunn av Zidane. Det var hans idol da han var yngre. Men det har vært vanskelig for United å bli enige med Real Madrid om en overgang.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.