Real Madrid
vs
Sevilla
La Liga runde 35
Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid
09/05/2021
00:00
Strive Sport
Intervjuer

Militao om framtiden: – Drømmer om å legge opp i Madrid

Eder Militao har gjestet Real Madrid TV for å prate om tiden hittil i Real Madrid.

Eder Militao har vært på manges lepper med sine fremragende prestasjoner den siste tiden. Den brasilianske stopperen har gått fra å være fullstendig ute i kulden til å bli en ekstremt viktig spiller i midtforsvaret til Real Madrid. 23-åringen har nylig vært gjest i Campo de estrellas, som er et program som sendes på klubbens offisielle TV-kanal.

– Jeg ønsker å tilbringe resten av karrieren her. Men det avhenger nok mye av meg selv, og at jeg legger ned den innsatsen som kreves for at alt skal gå bra. Det hadde vært fantastisk å vinne Champions League – det er en drøm for alle fotballspillere. Jeg har alltid tenkt positivt og hatt et ønske om å lykkes i denne klubben. Drømmen min er å gi supporterne en grunn til å smile.

Overgangen til Madrid

– Alt skjedde så raskt. Det tok bare ett år fra jeg spilte i Porto til jeg dro til Madrid. Jeg spiller sammen med en rekke gode spillere, som har vært mine helter i alle år. Det gjør meg veldig glad å spille for verdens beste klubb.

Forholdet til brasilianerne

– Casemiro snakker jeg mye med, og han er noen år eldre enn meg så han hjelper meg mye. Rodrygo, Vinicius og jeg har vært her i kortere tid enn han, så derfor bidrar han med å hjelpe oss der det trengs. Casemiro er som en bror for meg. Vi er begge fra Sao Paulo, begge har spilt for Porto og begge er på landslaget. Han er virkelig en fin fyr.

Debutsesongen

– Det var en bratt læringskurve for meg – i en helt ny liga. Jeg synes jeg spilte flere gode kamper. Jeg er en ganske sjenert fyr utenfor banen, men på banen liker jeg ikke å tape. Da skjer det noe med meg. Jeg har allerede vunnet flere trofeer med Real Madrid.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.