Intervjuer

Mikel Arteta utelukker ikke en permanent overgang for Ødegaard

Martin Ødegaard er på plass i London, og gjennomførte torsdag sin første treningsøkt sammen med sine nye lagkamerater. 22-åringen kommer etter all sannsynlighet til å få sin Arsenal-debut på lørdag i storkampen mot Manchester United. Nordmannen har i første omgang undertegnet en avtale som strekker seg ut denne sesongen. Men på dagens pressekonferanse utelukket ikke Arsenal-trener Mikel Arteta muligheten for å hente nordmannen på en permanent overgang etter sesongen.

– Det er en spiller jeg har fulgt lenge, og vi mener at han har noen spesielle kvaliteter som vi har manglet. Vi trenger å gi ham litt tid, han har ikke spilt så mange minutter for Real Madrid denne sesongen. Men han har trent godt, og vi er glade for at vi har et så stort talent i klubben vår.

– Han kan spille som en 8-er og 10-er. Han kan til og med spille på sidene. En veldig kreativ spiller, som er veldig komfortabel med ball i trange situasjoner. Han har kapasiteten til å skape sjanser og score mål.

Arteta understreker at en eventuell overgang vil avhenge av to ting.

– For det første: Hvor godt han tilpasser seg og hvor stor innvirkning han kan ha på laget vårt. For det andre: Hva Real Madrid og spilleren selv tenker. Han er åpenbart eid av Real Madrid, og deres mening vil veie tungt.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.