Cádiz
vs
Real Madrid
La Liga runde 32
Ramón de Carranza, Cádiz
21/04/2021
22:00
Strive Sport
Intervjuer

Mbappé: – Jeg snakker med klubben

Kylian Mbappé er en spiller Real Madrid-supporterne lenge har drømt om å få se i hvitt. Franskmannen var nær ved å signere for klubben da han dro fra Monaco i 2017, men bestemte seg i siste liten for å spille i Paris. 22-åringen har halvannet år igjen av kontrakten sin med den franske gigantklubben, og har kommet til et punkt hvor han må bestemme seg for fremtiden sin.

Paris Saint-Germain spilte fredag kveld hjemme mot Montpellier. Mbappé tegnet seg på scoringslisten ved to anledninger. Etter kampen snakket han om sin fremtid i den franske hovedstaden.

– Jeg snakker med klubben. Jeg reflekterer over valget jeg må ta. Hvis jeg skriver under, er det fordi jeg har lyst til å bli værende i mange år. Jeg er veldig glad her og har alltid vært det. Klubben og supporterne har alltid hjulpet meg. Jeg vil alltid være takknemlig overfor denne klubben.

22-åringen sier videre at han ennå ikke har bestemt seg for hvordan veien videre blir, men at han vil ta en beslutningen innen kort tid.

– Jeg må ta en beslutning snart. Hvis jeg hadde svaret i dag, ville jeg ha sagt det til dere. Jeg vil ikke skrive under på en kontrakt, også bare dra om ett år.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.