Intervjuer

Marcelo veileder Gutierrez

Miguel Gutierrez var en av spillerne fra Real Madrid-akademiet som fikk sjansen på førstelaget da Zinedine Zidane måtte finne løsninger på alle skadeproblemene. 19-åringen fikk debuten, og imponerte stort på slutten av sesongen, blant annet med en nydelig målgivende pasning. Han sier at «alle på førstelaget har hjulpet meg masse, men da spesielt spillerne fra akademiet som vet hvordan det er å gå gradene i klubben.»

Videre trekker han frem Marcelo som en god mentor. «Jeg er også veldig takknemlig ovenfor Marcelo fordi siden vi spiller i samme posisjon er det han som har passet mest på meg. Det er han som gir meg råd, og han er alltid den første til å hjelpe meg.» Øyeblikket da debuten kom mot Cadiz 21. april var det alle akademispillere drømmer om, sier den talentfulle backen. «Etter så mye arbeid kom premien, og jeg husker det som noe veldig spesielt og veldig vakkert.»

MENTOR: Gutierrez forteller at Marcelo har hatt en viktig rolle som mentor i løpet av ungguttens første tid med A-laget.

Da Sergio Reguilon ble solgt, stilte mange spørsmålstegn til ledelsen i klubben, men samtidig gikk ryktene om en svært spennende venstreback i akademiet. Dette var Miguel Gutierrez, som lever drømmen etter å ha fått muligheten da hverken Mendy eller Marcelo var tilgjengelige. «Det som skjer med meg nå er en drøm. Jeg er med de beste i verden og jeg kommer til å fortsette og jobbe for å kunne oppleve dette i mange år fremover.»

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.