Ryktebørsen

MARCA: Ramos er åpen for tilbud

Ifølge MARCA har Ramos takket nei til Madrid sitt nye tilbud og er dermed åpen for andre muligheter

Ifølge MARCA takker Ramos nei til Real Madrid sitt nye forsøk på å forlenge med spilleren. Diskusjonene var i gang som normalt 1.januar, etter lang tid med forhandlinger, men Ramos skal tilsynelatende ha takket nei til tilbudet. Ifølge MARCA har han blitt tilbudt en ny ett års kontrakt med samme lønn som tidligere.  Madrid er heller ikke villige til å unnvike fra sin policy om at spillere over 30 ikke skal få tilbudt noe mer enn ett-års kontrakter av gangen. Ramos er dermed åpen for andre tilbud.

Dersom dette er korrekt, vil Ramos være tilgjengelig for en kostnadsfri overgang fra slutten av januar. PSG har vært ryktet som et neste stopp og virker som en naturlig destinasjon for den aldrende spanjolen. Ramos vil i så fall spille ferdig denne sesongen for Madrid før han forlater klubben. Om dette er lekket fra Ramos eller hans krets, er det naturlig å tenke på dette som et pressmiddel mot Madrid. Om det er reelt at han ønsker seg vekk, er ikke bekreftet. I tilfelle en overgang, er det ikke bare PSG som ville vært villige til å betale Ramos en høyere lønn, samt tilby en lengre kontrakt. Ramos er fortsatt å regne som en av de beste midstopperne der ute og er blant verdens mest kjente fotballspillere. Mange klubber vil dermed ta muligheten om den dukker opp.

Ingenting er fastsatt eller avgjort ennå og Madrid har fortsatt muligheten til å sikre seg Ramos ut karrieren. Det ville vært en sportslige katastrofe om Ramos forsvinner uten at en tilsvarende erstatter er på plass. Det ryktes om at Alaba er på vei til Madrid, men der står det også om lønnen. La oss håpe situasjonen løser seg før det er for sent!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.