Ryktebørsen

Samstemte medier: Real Madrid henter Ancelotti

Mannen som stod bak La Décima tilbake i 2013/2014-sesongen, kan ende opp med å bli Zidanes erstatter i Real Madrid.

Oppdatering kl. 12:57: Både Di Marzio, Fabrizio Romano og Sergio Valentín bekrefter Real Madrids samtaler med Ancelotti.

Real Madrid har ved flere anledninger valgt å gå tilbake til en trener som allerede har vært i klubben. Nå kan historien gjenta seg. Mandag kveld meldte Antón Meana i Cadena SER at Real Madrid de siste dagene har hatt samtaler med Carlo Ancelotti om den ledige trenerjobben i klubben.

Meana står ikke øverst på vår liste over troverdige journalister (les mer om det her), men tirsdag formiddag kastet MARCA seg på. At MARCA skriver om Real Madrid, trenger absolutt ikke å bety at ryktet er sant, men denne gangen var det José Félix Díaz som stod for artikkelen. Díaz regnes som en av personene med aller best troverdighet når det kommer til rykter rundt Real Madrid. Josep Pedrerol, som også har vært tidlig ute med Real Madrid-nytt de siste årene, brukte dessuten god tid på å diskutere Ancelotti-nyhetene på El Chiringuito mandag kveld.

Artikkelen fortsetter under bildet.

AKTUELL: Flere Real Madrid-supportere har vært klare på at de ønsker seg Raúl som Zinédine Zidanes erstatter.

Forhandlingsutfordringer, erfaringsmangel og samarbeidsvansker

MARCA og Cadena SER skriver at Everton har innsett nederlaget, og at engelskmennene allerede har begynt å se etter en erstatter for Ancelotti, i tilfelle italieneren skulle ende opp i den spanske hovedstaden. Når det gjelder de andre kandidatene, forteller rapportene at Real Madrid ser på dem på følgende vis:

  • Mauricio Pochettino blir for vanskelig å løsrive fra kontrakten i PSG
  • Raúl trenger å bygge seg opp mer erfaring før han får sjansen
  • Antonio Conte ses på som en for vanskelig trener å samarbeide med

Real Madrid vet hva de får med Ancelotti. Ingenting er avklart, men klubben skal ønske å unngå at trenerjakten drar ut i evigheten. Real Madrid står overfor flere vanskelige valg, og man har blant annet klubbkaptein Sergio Ramos og Lucas Vázquez på utgående kontrakt, mens Raphaël Varane bare har 12 måneder igjen av sin.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.