Nyheter Ryktebørsen

MARCA melder at Ramos ønsker å bli

Ramos situasjonen er fortsatt uløst, men MARCA idag melder at Ramos har et ønske om å bli i klubben. Foreløpig er dette tynne rykter, men det virker som at spanjolen kommer til å bli værende.

De siste 6 månedene har sagaen om Ramos holdt seg gående. Skal han bli, skal han gå? Det har også blitt meldt om lukrative tilbud både fra PSG og Premier League, men ingenting har materialisert seg. Det kan godt hende Ramos har blitt tilbudt store langtidskontrakter med aktuelle klubber, men hvorfor har han ikke akseptert noen av disse tilbudene, dersom han har vært misfornøyd med vilkårene fra Real Madrid? Det kan bety flere ting, men en faktor virker sikker. Ramos ønsker muligens å pensjonere seg hos Los Blancos.

I dag melder MARCA at Ramos har ombestemt seg og er villig til å signere en 1-års kontrakt. Problemet mellom partene har vært at Ramos ønsker seg en mer langsiktig kontrakt med klubben med nåværende lønnsvilkår, mens klubben har tilbudt 1 år med samme lønnsvilkår, eller 2 år med 10% lønnsreduksjon. Det har aldri vært noen offentlig uttalelse fra noen av partene angående uenighetene, så det vanskelig å forstå tankegangen, men i følge MARCA har nå Ramos sagt seg villig til å akseptere tilbudet fra klubben.

35 år gamle Ramos er fortsatt en viktig spiller for klubben og holder fortsatt nivå med de aller beste. Denne sesongen, med et lengre skadeavbrekk, har ikke spanjolen vært den viktigste faktoren i laget. Militao har hevdet seg som en god arvtaker og bevist at han holder nivået. Ramos er allikevel viktig for lagmoralen og er kanskje den aller største profilen i klubben. La oss håpe partene endelig klarer å få slutt på uenighetene og gir oss muligheten til å nyte Ramos en liten stund til!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.