Mats Hermansens spesialer

Madrid må løse Reinier-situasjonen

Reinier får alfor lite tillit i Dortmund og Madrid bør bruke januar vinduet på å finne en ny låneklubb.

Nå som har Real Madrid har tatt tak og sørget for en overgang for Kubo, bør klubben rette kikkerten mot Reinier. Brasilianeren har så langt fått 8 kamper i alle konkurranser. 4 i ligaen, 2 i CL, 1 cup og supercup kamp. Han har ikke fått spille fra start en eneste gang og har ikke hatt en eneste målinvolvering. Reinier er fortsatt bare 19 år, men skal han få utnyttet potensialet sitt mest mulig trenger han hjelp fra moderklubben sin. Det er rett og slett ikke rom for Reinier i Dortmund.

Reinier, eller Reinier Jesus Carvalho, ankom Madrid i januar i fjor og ble en del av A-laget i august. . Reinier debuterte for Flamengo i 2019 og noterte seg med 6 scoringer og 2 målgivende. Real Madrid så tydeligvis potensialet i han og signerte han for ca 30 millioner Euro. Reinier ble til og begynne med en del av Castilla og fikk godt med spilletid under Ràul. Han fikk 3 kamper, 2 mål og 1 målgivende. Dermed skulle han ta steget opp og lån ble en naturlig vei videre. Lenger har man dessverre ikke kommet.

Skal både Reinier og Real Madrid få utbytte av et låneopphold, må masser av spilletid på plass. Det er flere klubber i Bundesliga og La Liga som ville vært interessert i å utvikle Reinier videre. For mange klubber kan det også være en fin mulighet til å få sikret seg et ungt talent, skulle Madrid velge å ikke hente Reinier tilbake. Her handler det bare om å få ballen til å rulle og det må nesten skje innen januar. La oss håpe det ordner seg!

1 comment

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.