Cádiz
vs
Real Madrid
La Liga runde 32
Ramón de Carranza, Cádiz
21/04/2021
22:00
Strive Sport
Intervjuer

Luka Jovic: – Jeg var uheldig

Luka Jovic har fått en pangstart på comebacket i Frankfurt-trøyen. Den serbiske kraftpluggen står med tre scoringer på 76 minutter for tyskerne, etter at han ble lånt ut fra Real Madrid i jakten på å få mer spilletid. Siste halvannet året har vært preget av lite spilletid for 23-åringen, men nå ser det omsider ut som at det har løsnet for han. I et nylig intervju åpner han opp om hva som gikk galt i den spanske hovedstaden, og hvordan han ser på fremtiden.

– Jeg er veldig glad for å være tilbake i Frankfurt, det viser seg på banen også. I løpet av min tid i Real Madrid scoret jeg to mål, og jeg har allerede fått tre scoringer på kort tid i Tyskland. Byen, klubben og mest av alt, laget, er perfekt for meg.

– Jeg var uheldig i Madrid. Skadene påvirket meg, og jeg hadde ting i privatlivet som plagde meg. For å se på det positive, så er jeg glad for at jeg fikk muligheten til å trene med verdens beste spillere. Jeg tilegnet meg masse erfaring, og jeg anser meg selv som en bedre spiller nå, enn da jeg dro fra Frankfurt.

Hvordan ser du på fremtiden?

– Hva som skjer i fremtiden, tenker jeg ikke så mye på. Jeg fokuserer kun på Frankfurt, og jeg vil gi alt for denne klubben. Jeg trenger ikke å bevise noe for noen. Jeg vet at jeg er en god spiller.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.