Real Madrid
vs
Sevilla
La Liga runde 35
Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid
09/05/2021
00:00
Strive Sport
Skader

Skadeoppdatering: Lucas Vázquez

Lucas Vazquez mister resten av sesongen etter å ha blitt skadet mot Barcelona, og har etter all sannsynlighet spilt sin siste kamp i Real Madrid-drakten.

Lucas Vazquez måtte ut med en skade like før pause i gårdagens kamp mot Barcelona. 29-åringen ble sittende med hendene på kneet, og tidligere i dag har klubbens medisinske apparat tatt tester av spilleren for å undersøke skaden nærmere. Testene viser at han har forstrukket bakre leddbånd, og den nedslående nyheten er at spanjolen mister resten av sesongen for Real Madrid.

Etter prøver utført i dag på vår spiller, Lucas Vazquez, av Real Madrids medisinske apparat, så har han blitt diagnostisert med en forstrukket bakre leddbånd. Han vil kontinuerlig bli evaluert», skriver klubben i en pressemelding på sine nettsider.

Slik ting ser ut nå, kan gårsdagens El Clasico ha vært Lucas Vazquez’ siste kamp for Real Madrid. Han har en kontrakt som utløper etter inneværende sesong, og for en måned siden meldte Marca at klubben ikke har blitt enig med Lucas om en forlengelse. Spilleren har denne sesongen vikariert mye som høyreback for Dani Carvajal, med bravur. Den anvendelige spanjolen debuterte for Real Madrid i 2015, og har siden spilt 240 kamper for klubben i sitt hjerte. Kanskje bør hans prestasjoner bli belønnet med ny kontrakt?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.