Real Madrid
vs
Sevilla
La Liga runde 35
Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid
09/05/2021
00:00
Strive Sport
Nyheter

Like mange skader som mål

Real Madrids skadehistorikk denne sesongen er katastrofal.

Med fem serierunder igjen av årets LaLiga-sesong, er Real Madrid bare to poeng bak serieleder Atlético Madrid. Los Blancos har også store muligheter for å ta seg til Champions League-finalen. For en klubb som Real Madrid, forventes det alltid at det skal kjempes om titler og de største turneringene. Dagens utgave av hovedstadslaget er kanskje ikke den mest underholdende, men de hvitkledde viser gang på gang at de har en helt vanvittig mentalitet. Det at de er med hele veien denne sesongen, er imponerende.

Skadehistorikken denne sesongen er virkelig alarmerende, og mest sannsynlig har klubben aldri opplevd så mange skader tidligere. Tall fra Transfermarkt viser at Real Madrid denne sesongen har hatt like mange skader (56) som antall mål i LaLiga:

Dette er helt katastrofale tall, og noe som er helt uakseptabelt. Det nevnes ofte at Real Madrid ikke hadde en optimal pre-season som følge av en forlenget 2019/20-sesong, men det gjelder alle andre lag også. Hvorfor har ikke de like mange skader? Det er vanskelig for oss på utsiden og spekulere i disse tingene, men det er åpenbart at klubben etter denne sesongen bør ta en samling i bånn for å finne ut av disse problemene. Kanskje må det gjøres endringer i det fysiske teamet? Kanskje trenes det helt feil?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.