Intervjuer

– Lettere uten Ramos

Fremtiden til Sergio Ramos har blitt et hett samtaletema i Spania for øyeblikket. Real Madrid-kapteinen har en kontrakt som går ut sommeren 2021, og i teorien kan han i januar starte forhandlinger med andre klubber.

34-åringen skulle egentlig ha møtt pressen i går i forbindelse med landslagssamlingen, men avlyste det fordi han ifølge rapportene å dømme ikke ønsket å få spørsmål om kontrakten sin. Florentino Pérez skulle samme kveld ha møtt El Larguero for å prate direkte på radio, men også han avlyste det.

El Larguero hadde en sending i går, der flere journalister diskuterte kontrakten til Ramos. Manu Carreño hevder å vite at Real Madrid ønsker å forlenge kontrakten til Ramos med ytterligere to år, men at de ikke ønsker å tilby han en lønnsøkning.

Manu Carreño: «Madrid vet hva de ønsker. De ønsker at Ramos skal fortsette, men de vil ikke gi ham mer penger. Jeg vet ikke hva som kommer til å skje, men jeg tror de forholder seg rolige i Madrid. Hvis han fortsetter er det bra, hvis ikke så vil det ikke bli noe drama i klubben».

Antonio Romero: «Jeg synes Real Madrid er for rolige. Flere av de beste spillerne i verden har forlatt klubben, men hvis også Ramos forlater de så vil det bli et stort savn. Han føler nok at han har fortjent en ny kontrakt».

Jesús Gallego: «Jeg føler at det beste Ramos kan gjøre er å fortsette i Real Madrid neste sesong. Da vil han beholde statusen sin som en viktig spiller i Real Madrid, selv i en alder av 35 år. Han vil ikke ha samme status i PSG, ikke i nærheten».

Javier Matallanas: «Det faktum at pressekonferansene på mandag ble avlyst viser at forhandlingene står stille. Det kan bli tatt opp igjen, men det er opp til Real Madrid. Dessverre for Ramos har Real Madrid kuttet lønnsutgiftene, så det kan bli vanskelig».

Anton Meana: «Etter å ha foretatt meg flere samtaler, har jeg bemerket meg at folk som står Pérez nær hevder at han vil fornye klubben, og at det vil bli lettere uten Ramos».

Legg inn en kommentar