Ryktebørsen

L’Equipe: Mbappé sier nei til PSG

Troverdige kilder melder nå at Mbappé skal ha informert PSG om at han ønsker å dra.

Onsdag kveld slapp L’Equipe nyheten som alle Real Madrid-fans har ventet på: Kylian Mbappé skal ha sagt nei til å forlenge med PSG. Dette er en stor nyhet i fotballverdenen, ettersom 22-åringen bare har ett år igjen av kontrakten. Mbappé er kanskje verdens mest verdifulle fotballspiller, og selv en søkkrik klubb som PSG har nå et viktig valg foran seg: Skal man selge nå, eller risikere å miste sin store stjerne gratis i 2022?

Les også: Slik er «veien til Mbappé» for Real Madrid

PSG skal ikke ha reagert positivt på Mbappés ønske om å dra. Klubbens president, Nasser Al-Khelaifi, har tidligere uttalt at de «aldri» kommer til å selge Mbappé og at de heller «aldri» kommer til å la ham få forlate klubben gratis. Det siste er riktignok ikke opp til PSG, men Al-Khelaifis uttalelser understreker hvor vanskelig det blir å hente Mbappé i sommer.

José Félix Díaz skriver for MARCA i dag at PSG kommer til å holde Real Madrid på pinebenken så lenge som overhodet mulig. Det er slett ikke sikkert at de kommer til å lytte til tilbud i det hele tatt, men hvis de skal gjøre det, tyder alt på at det vil skje mot slutten av overgangsvinduet.

Dersom Mbappé blir værende i sommer, samtidig som at han nekter å forlenge, blir det interessant å følge med på PSGs videre strategi. Da Adrien Rabiot var i en lignende situasjon i 2019, valgte den franske klubben å nekte midtbanespilleren spilletid. Det hadde vært en stor avgjørelse å gjøre noe lignende med Mbappé, og det hadde utvilsomt hatt negativ påvirkning på PSGs tittelsjanser. Likevel er det ikke til å utelukke at det skjer dersom PSG ser på det som siste mulighet for å beholde sin stjerne.

Real Madrid er faktisk den eneste klubben i Europas fem største ligaer som ikke har brukt en eneste krone på spillerkjøp i løpet av de fire siste overgangsvinduene. Dette har imidlertid ikke skjedd ved en tilfeldighet. Florentino Pérez er svært klar over at klubbens situasjon ikke tillater mange krumspring dersom man skal ha muligheten til å hente en av de største stjernene. At klubben har valgt å selge, ikke kjøpe, i løpet av de siste overgangsvinduene, gir håp til alle Madridistas om at Mbappé kan bli Real Madrid-spiller.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.