Leiesoldatene

Leiesoldatene: Oppsummering så langt

Siden det har vært pause i klubbfotballen denne uken, benytter vi heller muligheten til å se litt på hvordan vær enkelt leiesoldat har gjort det så langt

Dìaz: Vi starter på topp. Brahim Dìaz har gjort det klart best av alle leiesoldatene og har virkelig fått sitt store gjennombrudd denne sesongen. Han er fast inventar i start elleveren og spiller stort sett som sentral offensiv midt. AC Milan har også gjort det greit så langt med 2.plass i ligaen bare to poeng bak Napoli. I Champions League står de også sterkt med 4 poeng så langt, 2 poeng bak tabelltopp Liverpool. Dìaz har selv levert totalt 4 mål og 2 målgivende.

Reinier: Med Reinier er det mye verre.  47 minutter totalt er den eneste tiden brasilianeren har fått på banen og det er virkelig så dystert som det ser ut. Slik var det også store deler av fjor sesongen. Real Madrid har bommet grovt med dette utlånet og det er trist å se den unge brasilianeren «visne» på benken. Reinier må rett og slett vekk fra klubben!

Mayoral: Med Mayoral er det omtrent like dystert. Etter en knallsesong i fjor er spanjolen rett og slett glemt av Mourinho. Mayoral har fått totalt 41 minutter på gresset og dette er over 4 kamper. Altså knappe 10 minutter i snitt per kamp! Det har versert rykter om at Real Madrid jobber med å få flyttet på spanjolen, men vi får se om det blir noe av. Fortsetter det slik mister Mayoral mye av fremgangen fra sist sesong. Trist!

Kubo: Med Kubo har det gått mye bedre. Japaneren har vært sentral i Mallorca sin ganske gode sesongåpning og får mye tillit i klubben. Kubo veksler mellom å spille både høyre-kant og sentral offensiv midt. Målpoeng har dessverre uteblitt, men Kubo bidrar med mye gode pasninger og brudd. Kubo skaper også mye trøbbel for motstanderne og får godt med matchtrening så langt.

Odriozola: Odriozola blir ofte litt bortglemt av både fans og pressen, men han har gjort det godt så langt. Totalt har det blitt 337 minutter i Serie A og statistikken er lovende. Han har en snittrating på 6.3 og treffer samtidig på 89% av pasningene sine. Odriozola har foreløpig godt grep om høyre-back plassen og leverer bra så langt. Fortsett slik!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.