Leiesoldatene

Leiesoldatene: Odriozola seirende mot Dìaz i leiesoldat-duellen

Dìaz: Brahim Dìaz var tilbake i startoppstillingen igjen etter landslagspausen. Det ble 54 minutter i oppgjøret mot Fiorentina før han ble byttet ut for Giroud. Fint å ha Dìaz tilbake i toppform igjen etter corona-sykdom og vi kan regne med mye spennende fra spanjolen før juleferien.

Odriozola: Odriozola møtte en leiesoldat-kollega i oppgjøret mot AC Milan og stakk av med seieren. Fiorentina vant 4-3 og Odriozola spilte hele kampen. AC Milan var nok statistisk sett det beste laget, men Fiorentina utnyttet mulighetene godt. Odriozola gjorde en god kamp og fikk tillit hele veien.

Mayoral: Roma slo tilbake etter en traust periode med 2-0 over Genoa, men det ble uten Mayoral. Igjen var spanjolen benket og Mourinho tildeler den andre spissplassen til Eldor Shomurodov. Blir en trist sesong for spanjolen om ikke moderklubben tar grep.

Reinier: I likhet med Mayoral befant også Reinier seg på benken under helgens Dortmund-kamp. For Reinier sin del så har både denne og forrige sesong vært magre med muligheter. Noe må gjøres i januarvinduet!

Kubo: Kubo er fortsatt ute med skade i menisken.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.