Leiesoldatene

Leiesoldatene: Ny Mayoral scoring, «hockey» assist på Ødegaard og Bale slår tilbake

Ceballos: Ceballos startet uken med 90 minutter mot Benfica i Europa League. Kampen endte 1-1.  Han fikk derimot kun noen minutter helt på tampen mot City i går. Ceballos vil mest sannsynlig få spille mye i Europa League fremover, så de største mulighetene vil komme her. Ceballos er som nevnt tidligere benka av både Partey og Xhaka, men han får spille i ny og ne.

Ødegaard: Ødegaard hadde enda en god uke denne gang.  Ødegaard var tredje sist på ballen på Saka sin scoring mot Benfica og spilte stort sett en god kamp. Han fikk 90 minutter, men ble tatt av litt før blåsen.  Han fikk 73 minutter mot City i går og fikk ikke bidratt nevneverdig. I følge en Arsenal reporter hadde Fernandinho full kontroll på nordmannen og hindret han i å blomstre. Ødegaard har ihvertfall startet låneoppholdet på best mulig måte.

Bale: Bale slår tilbake mot kritikken! Han fikk 65 minutter i Europa League mot Wolfsberger FC og leverte både mål og assist. Spurs vant 4-1. Dermed ble det 2-1 tap mot West Ham, men Bale var nest sist på Lucas sin scoring. Bale har dermed levert to målgivende og en scoring sist uke, så Bale har muligens tatt til seg kritikken fra både trener og presse. Ny mulighet til flere poeng i Europa League denne uken.

Jovic: Frankfurt vartet opp med 2-1 seier over selveste Bayern München i helgen og serberen spilte fra start. Jovic var ikke direkte involvert i scoringene, men var på banen når de kom. Dette var også Jovic sin første kamp fra start for låneklubben sin. Nye muligheter kommer til helgen.

Reinier: Det har vært en veldig god uke for Dortmund. Reinier var benket i Champions League mot Sevilla, men fikk 10 minutter mot Schalke 04 på lørdag. Reinier har dermed smått kommet inn i varmen i det siste, men det må komme mer. Reinier teller vel bare ned dagene til låneoppholdet er ferdig.  PS: Haaland leverte 4 mål denne uken. Kanskje Haaland tar følge med Reinier mot slutten av sesongen?

Dìaz: Brahim Dìaz var tilbake på benken under 3-0 tapet for Inter, men endte opp som ubenyttet reserve. Dìaz er dermed tilbake fra skade og blir snart å se på banen.

Mayoral: Mayoral med ny scoring! Mot SC Braga i Europa League ble han byttet inn for Dzeko i det 69.minutt og punkterte kampen med 2-0 scoringen. Mayoral spilte også hele gårsdagens kamp mot Benevento, men endte opp uten målpoeng. Mayoral holder altså formen gående og er igjen ubestridt førstevalg på spissplass.

Vallejo: Granada slo selveste Napoli 2-0 i Europa League. Vallejo var derimot ikke særlig delaktig og ble byttet ut etter 22 minutter pga en liten skade. Han var heller ikke en del av troppen mot Huesca i ligaen, så tydelig at han fikk seg en skikkelig smell mot Napoli. Vi følger situasjonen videre!

Kubo: Kubo fikk knappe 10 minutter mot Real Betis, men Getafe tapte 1-0. Dette året har vært traust for japaneren og han mangler fortsatt målpoeng for Getafe. Blir låneoppholdet en suksess til slutt?