Leiesoldatene

Leiesoldatene: Ny Mayoral-dobbel og Jovic fortsetter streaken!

Ny uke for leiesoldatene og spissene leverer stort!

Ceballos: Spanjolen var ikke på benken da Arsenal røk ut av FA-cupen mot Southampton. Han var heller ikke å se under 3-0 seieren over Newcastle sist mandag. Det har med andre ord vært en stille uke for Ceballos, der både Elneny og Partey har stått foran i køen. Kanskje bedre lykke denne uken.

Bale: Tottenham spilte ingen kamper sist uke, men skal møte Wycombe Wanderers klokken 20:45 i kveld. Bale sliter dessverre med spilletiden for tiden og Mourinho har uttalt at Bale må fortjene plassen sin i laget. Mulig det kan bli muligheter i kveld.

Mayoral: Mayoral leverer igjen og scorer to mål mot Spezia. Totalen er nå 8 mål og 5 målgivende i alle konkurranser. Han fikk hele matchen og pådro seg i tillegg et gult kort i det 87.minutt. Kampen endte 4-3. Mayoral får også mye tillit for tiden og med prestasjoner som denne, holder han Dzeko på benken.

Dìaz: AC Milan røk på et stygt 3-0 tap over Atalanta på lørdag. Dìaz fikk hele 2.omgangen, men klarte ikke å pynte på resultatet. Dette er også et sterkt resultat for Atalanta, som møter Real Madrid i 8-dels finalen i Champions League. Jens Petter Hauge har også fått tillit over Dìaz i den siste perioden, men spanjolen får også rikelig med muligheter. Bra for både Norge og Real Madrid.

Reinier: Reinier befant seg naturligvis på benken i 4-2 seieren over Gladbach. Tiden begynner å renne ut for brasilianeren og han må straks finne seg en ny klubb.

Jovic: Enda en Jovic scoring! Serberen setter spikeren i kista og scorer det 5 målet i 5-1 seieren over Arminia Bielefeld. Jovic har nå 3 mål på 2 kamper, dog mot lavt rangerte lag, men viser absolutt målteft. Perfekt start på låneoppholdet!

Vallejo: Vallejo spilte defensiv midtbane mot Osasuna, men fikk bare en omgang. Kampen endte 3-1 til Osasuna. Vallejo har nå fått prøvd seg i en rekke posisjoner og det virker som at tilliten er stor fra trener Diego Martinez.