Leiesoldatene

Leiesoldatene: Fot i bakken

Ny pause i klubbfotballen betyr ingen klubbfotball for leiesoldatene våres, men da passer det greit med en fot i bakken

Dìaz: Brahim Dìaz er den klart mest spennende leiesoldaten så langt i år. Spanjolen har blitt en del av AC Milan sin startellever og spiller de fleste kampene som offensiv midtbane.  Dìaz har dermed blitt omskolert fra å spille omtrent utelukkende som ving til kreativ midtbanespiller. Tallene så langt er 4 mål og 2 assist, samt at han så og si har spilt hver eneste kamp. Dìaz er nå også tilbake for fullt etter corona-sykdom og jobber seg fint inn i troppen igjen.

Reinier: Med Reinier er det annen tone. Dortmund-eventyret er like mørkt som det var i fjor og det har kun blitt 164 minutter fordelt på 8 kamper denne sesongen. Det er et snitt på 20 minutter per kamp. Reinier har dermed fått veldig liten tid til å levere målpoeng og får aldri motoren ordentlig i gang. Har vært veldig tydelig på dette før også, men Reinier må rett og slett vekk fra Dortmund. Talentet viskes vekk jo lenger tid som går.

Mayoral: For Mayoral er det enda verre. Spanjolen leverte hele 17 mål og 7 assist i fjor og hadde sin aller beste sesong så langt i karrieren.  Denne sesongen har det kun blitt 100 minutter fordelt på 7 kamper, altså et snitt på 14 minutter per kamp. Selvom spilletiden har vært usedvanlig lav har allikevel Mayoral levert en målgivende. Det hadde heller ikke skadet om Mayoral ble flyttet på i januar og det har også versert rykter om at Real Madrid jobber med en løsning på dette.

Odriozola: For Odriozola kan det ikke bli bedre. Spanjolen har endelig fått tillit etter å ha vært benkesliter både for Real Madrid og Bayern Munchen og er nå fast høyre-back for Fiorentina. Odriozola leverer gode defensive tall og får også bruk for de offensive ferdighetene sine. På 522 minutter har han levert 1 assist, samt at Fiorentina har gjort en god sesong så langt. Denne sesongen blir dermed avgjørende for Odriozola som endelig får muligheten til å vise seg frem. Fortsett sånn!

Kubo: Kubo er tilbake i en klubb han trives i! For Mallorca har Kubo vært en viktig spiller og får flust av muligheter. Denne sesongen har han vekslet mellom å spille både ving, kant og offensiv midtbane. Som en kreativ midtbanespiller har han imponert med et godt overblikk, samt at han stadig er en trussel rundt boksen til motstanderen. Har dessverre ikke blitt noen målpoeng på japaneren så langt, men de siste ukene har han vært ute med menisk-skade. Kubo glir nok rett inn i startelleveren så fort han blir klar igjen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.