Leiesoldatene

Leiesoldatene: Endelig målpoeng på Mayoral

Brahim Dìaz: Brahim Dìaz er tilbake i startelleveren etter corona-oppholdet. Han startet i 1-1 kampen mot Porto i Champions League, men ble tatt av etter ca 60 minutter. Deretter spilte AC Milan en ny 1-1 kamp mot Napoli og denne gangen startet spanjolen som ving. Dìaz er dermed endelig tilbake i troppen etter en lengre opphold pga corona, men det vil naturligvis ta litt tid før formen sitter igjen.

Mayoral: Roma er i skikkelig trøbbel om dagen, men endelig et lite lyspunkt for Mayoral. Roma maktet bare 2-2 mot Bodø Glimt på hjemmebane, men Mayoral sikret utligningen med en assist. Ekstra imponerende er det at han fikk til dette etter et innhopp på bare 9 minutter. Han fikk også et lignende innhopp mot Venezia i helgen, men uten målpoeng. Roma tapte kampen 3-2. Mayoral har dermed 1 målpoeng på ca 100 spilleminutter, noe som egentlig ikke er så aller verst.

Odriozola: Odriozola har nå overtatt høyre-back posisjonen i Fiorentina og fikk hele kampen mot Juventus. De klarte ikke å stå i mot, men tapte oppgjøret bare 1-0. Fiorentina spilte en god kamp og slapp den gamle damen lite til. Er også en fin tillitserklæring for Odriozola at han fikk spille hele matchen mot lagets tøffeste motstander.

Reinier: Dortmund gikk på to tap denne uken og Reinier fikk noen få minutter i ligamatchen mot RB Leipzig. Igjen så blir det lite grunnlag å vurdere på. Reinier har bare fått 164 minutter fordelt på 8 kamper denne sesongen. Får håpe Real Madrid tar grep i januar vinduet.

Kubo: Kubo er fortsatt skadet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.