Leiesoldatene

Leiesoldatene: Enda en Mayoral scoring!

Ødegaard: Ødegaard var ikke med i troppen under begge Arsenal sine kamper og er fortsatt ute med ankelskade. Det meldes at han straks skal være tilbake, men Arsenal ønsker ikke å ta noen sjanser.

Ceballos: Ceballos virker å være tilbake i første-elleveren igjen. Mot Slavia Prague spilte han hele kampen og Arsenal tok seg enkelt videre til semifinalen. Der møter de Villareal. Ceballos spilte også hele kampen mot Fulham og noterte seg egentlig med scoring, men målet ble annullert av VAR. Kampen endte 1-1. Ceballos har dermed fått mye spilletid i den siste perioden og har vist seg tilliten verdig. La oss håpe på mer inn mot sesongavslutningen.

Bale: Bale satt på benken under oppgjøret mot Everton. Det virker som at uansett hvor svakt Tottenham presterer for tiden, så får ikke Bale sjansen av Mourinho. Kan det ha oppstått en situasjon mellom de to partene? Hvem vet.

Jovic: Frankfurt ble gjennomkjørt av Gladbach i helgen og tapte hele 4-0. Kampen var overraskende «jevn» statistikkmessig og Frankfurt skapte mye, men Gladbach var dødelig effektive. Jovic spilte hele kampen.

Reinier: Reinier var benket mot City på onsdag, men fikk noen knappe minutter mot Werder Bremen i går. Han kom inn for Reus etter 88 minutter. Dortmund vant 4-1.  Dette er de første minuttene Reinier får på lenge, men det er så knapt at det så vidt er verdt det. Reinier ser nok bare frem mot sommerferien.

Mayoral: Mayoral fikk bare 10 minutter mot Ajax på torsdag, men Roma tok seg videre. De møter Manchester United i semifinalen. Deretter startet han mot Torino og leverte enda en ligascoring i helgen, men Roma tapte til slutt 3-1. Mayoral kan dermed allerede være fornøyd med årets sesong, men nå har han også muligheten til å bidra til seier i Europa League. Kan Roma gå hele veien?

Dìaz: AC Milan vant 2-1 over Genoa i helgen og Dìaz fikk ca en halvtime. Dìaz er i hvertfall tilbake fra et skadeopphold og jobber seg inn i troppen igjen. Får håpe han får litt uttelling i sesonginnspurten.

Kubo: Kubo var benket mot moderklubben i går. Getafe klarte å holde nullen og satt kjepper i hjulene for de regjerende ligamesterne. For Kubo sin del har denne halvdelen av sesongen vært lite interessant og han er nok spent på hvor han ender opp neste sesong.

Vallejo: Granada er ute av Europa League og det er godt hjulpet av enda et Vallejo-selvmål. Spanjolens andre i Europa League denne sesongen. Granada gjør det igjen trangt for United, men er ikke sterke nok. Vallejo fikk spille hele kampen. Det har uansett vært et spennende Europa eventyr for den spanske klubben, men de faller utenfor neste sesong.