Leiesoldatene

Leiesoldatene: Dobbelscoring på Mayoral, assist på Dìaz og rødt kort på Vallejo

Det har vært en actionfylt uke for flere av leiesoldatene våres denne uken. Her kommer siste nytt!

Ceballos: Rolig uke for spanjolen. Arsenal spilte FA Cup mot Newcastle, men Ceballos var ikke en del av troppen. Er nok å se på banen i midtuke kampene denne uken.

Reinier: Reinier var ikke med i troppen mot RB Leipzig. Dortmund vant for øvrig 3-1, med dobbel scoring fra Haaland. Det er også aktivitet på ryktebørsen, da brasilianeren ryktes til Valladolid. Noe må ihvertfall skje i løpet av januar!

Bale: Bale er tilbake i startoppstillingen og fikk en snau halvtime mot Marine i FA Cupen. Kampen endte 5-0 til Spurs, uten involvering fra waliseren. Han er ihvertfall tilbake fra skade.

Kubo: Kubo har endelig fått overgang fra Villareal til Getafe og Getafe spiller idag mot Elche. Kampen spilles klokken 19. Mulig han får debyen sin allerede i kveld?

Vallejo: Granada gikk på et stygt 4-0 tap mot Barcelona i helgen og Vallejo ble utvist etter 78 minutter. Stygg takling mot Martin Braithwaite bak ifra førte til direkte rødt. Vallejo må mest sannsynlig i karantene etter dette, men blir nok å se igjen etter sonet straff.

Mayoral: Roma har spilt to kamper denne runden og Mayoral starter med et smell. Mot Crotone scorer han 2 mål i første omgang og blir dermed matchvinner i 3-1 seieren. I storoppgjøret mot Inter, som endte 2-2, fikk han bare noen minutter helt på tampen. Mayoral har dermed åpnet målkontoen for 2021.

Dìaz: AC Milan tapte noe av pusterommet i toppen etter 3-1 tapet for Juventus. Dìaz fikk en knapp halvtime, men klarte ikke å pynte på resultatet. I helgen slo de tilbake med 2-0 seier over Torino og Dìaz leverte en flott assist ved 1-0 scoringen. Dìaz har også åpnet målpoeng kontoen for det nye året.