Leiesoldatene

Leiesoldatene: Dobbel Ødegaard scoring og Mayoral-assist

Ceballos: Ceballos fikk ca en halv omgang mot Olympiacos på torsdag og var noe delaktig i de to siste scoringene. Spanjolen var benket under London-oppgjøret i går.

Ødegaard: Ødegaard har hatt tidenes uke! Først scorer han mot Olympiacos på torsdag før han leverer ny scoring mot Spurs i går. Ødegaard fikk også spille hele gårsdagens kamp. Denne uken er dermed selve bekreftelsen på hvordan låneoppholdet går og det virker som at Martin gløder hos sin nye klubb. Han er god offensivt og ser mere trygg ut enn han har gjort på lenge. Fortsett sånn!

Bale: Bale har vært i fyr og flammer den siste perioden, men forrige uke var roligere. I Europa League fikk han en halvtime mot Dinamo Zagreb. Han startet dermed kampen mot Arsenal i går, men fikk ikke mer enn en time. Formkurven er i hvertfall høy akkurat nå, så man skal ikke se bort ifra målpoeng denne uken.

Reinier: Reinier var benket under begge oppgjørene denne uken. Fremgangen er dessverre ikke noe bedre, selv etter en scoring for noen uker siden. Er ikke mye annet å gjøre enn å bare vente på at låneoppholdet tar slutt.

Jovic: Jovic fikk 20 minutter mot RB  Leipzig i går, men klarte ikke å bidra med målpoeng. Kampen endte 1-1, men Jovic kom til flere muligheter. Serberen virker fortsatt litt ustø foran mål og har definitivt behov for flere minutter. Mulighetene kommer!

Dìaz: Dìaz fikk starte storoppgjøret mot Manchester United på torsdag, men maktet ikke stort. Kampen endte 1-1 og det er ventet en spennende kamp førstkommende torsdag. Deretter fikk han en halvtime mot Napoli i går, men Milan tapte 1-0. Dìaz har falt litt ut av rytmen i den siste perioden og sliter med å sette preg på kampene, men er nå inne i varmen igjen og får stadig muligheter.

Mayoral: Mayoral leverte målgivende mot Shakthar Donetsk på torsdag i en 3-0 seier. Deretter gikk Roma på et overraskende 2-0 tap mot Parma Calcio 1913 i går. Mayoral fikk 10 minutter på tampen. Mayoral fortsetter altså å levere og ligger nå på 7 målgivende og 11 scoringer i alle konkurranser.

Kubo: Kubo var benket mot Atletico Madrid i helgen, men Getafe gjorde jobben og holdt nullen. Kubo har heller ikke sin beste periode for tiden og spiller lite om dagen. Kubo må få fart på sakene fra neste sesong for å ikke falle ifra.

Vallejo: Vallejo fikk noen minutter helt mot slutten mot Molde i en 2-0 seier og var ikke med i troppen mot Real Sociedad i helgen. Vallejo har spilt lite den siste perioden og har falt litt ut av rytmen siden han måtte sone karantene for rødt kort. Han bør vel være tilbake i troppen straks!