Cádiz
vs
Real Madrid
La Liga runde 32
Ramón de Carranza, Cádiz
21/04/2021
22:00
Strive Sport
Leiesoldatene

Leiesoldatene: Dìaz scoring, Kubo-assist og ny Mayoral-dobbel

Ceballos: Ceballos startet i returkampen mot Olympiacos, men ble byttet ut etter 57 minutter for Martin Ødegaard. Arsenal tapte 1-0. Dermed var han benket mot West Ham i går. Det er nå veldig klart at Ceballos spiller andre fiolin på midtbanen og får spilletid bare en gang i blant. Kan Ceballos stjele til seg en plass på laget innen sesongslutt?

Ødegaard: Ødegaard kom inn for Ceballos mot Olympiacos og fikk en snau halvtime. Arsenal ble regelrett rundspilt av Olympiacos, men er videre i turneringen. Nordmannen skrudde derimot opp nivået mot West Ham. Nordmannen hylles som Arsenals beste spiller og får hele 8/10 i engelske aviser. Er også imponerende å se at han tar ansvar og jobber hardt selvom lagmoralen er lav. Enda en god uke for nordmannen vår!

Bale: Tottenham gikk på tidenes smell mot Dinamo Zagreb på torsdag og er dermed ute av Europa League. Bale kom inn etter 60 minutter, men maktet ikke å score mål. Bedre gikk det under 2-0 seieren over Aston Villa, men Bale var benket. Vært en litt rolig periode igjen for waliseren, men det kommer nok flere målpoeng innen sesongslutt.

Jovic: Jovic startet oppgjøret mot Union Berlin, som forøvrig endte 5-2 i favør Frankfurt. Jovic var ikke å se på målstatistikken, men fikk 77 minutter på banen.

Reinier: Reinier fikk endelig spille litt igjen. Under 2-2 kampen mot Köln fikk han en snau halvtime. Han rates til 5/10 og holdt på å notere seg med en assist til Haaland. Reinier griper dermed de få mulighetene han får, men er det nok for en plass i troppen neste gang?

Mayoral: Mayoral leverer enda en dobbel! Mot Shakthar Donetsk scorer han to mål og tar Roma enkelt videre i konkurransen. Spanjolen er dermed i flyr og flammer om dagen, og da spesielt i Europa League. Like bra gikk det ikke mot Napoli i går og Roma tapte 2-0. Dzeko startet foran spanjolen og Mayoral kom inn etter 67 minutter. Godkjent uke fra spanjolen uansett!

Dìaz: Dìaz er tilbake! Spanjolen fikk bare 20 minutter mot Manchester United i Europa League og AC Milan er dermed ute av konkurransen. Responsen kom derimot mot Fiorentina og Milan vant 2-3. Dìaz noterte seg med scoring og fikk 80 minutter. Deilig å se Dìaz tilbake der han hører hjemme!

Kubo: Kubo noterer seg med sitt første målpoeng for Getafe! Under 1-1 matchen mot Elche leverer Kubo assist til Enes Unal og fikk 72 minutter på banen. Dette er også en av få kamper han faktisk starter og han griper muligheten med begge hender. Kubo har mest sannsynling sikret seg en ny plass i startelleveren neste gang.

Vallejo: Granada er videre i Europa League, men tapte 2-1 i returoppgjøret mot Molde. Her scorte faktisk Vallejo selvmål og spilte en middels kamp. Vallejo fikk dermed ikke tillitt mot Valencia i helgen og var benket under hele kampen. Nye muligheter kommer!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.